The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 16 Mayıs 2023 #1 İyi akşamlar. Geçen ay 30 Nisan'a kadar olan kampanyadan 250 lira indirim hakkımı doldurdum. Şimdi baktım da yeni kampanya gibi geldi. Tekrar 250 lira geri ödeme yapar mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2023
İyi akşamlar. Geçen ay 30 Nisan'a kadar olan kampanyadan 250 lira indirim hakkımı doldurdum. Şimdi baktım da yeni kampanya gibi geldi. Tekrar 250 lira geri ödeme yapar mı acaba?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #2 Geçen ay yaptıysanız, her ay yenileniyor yani bu ay yenilendi yine katılım sağlayabilirsiniz.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 1 16 Mayıs 2023 #3 Yenilendiyse tabikide yaparsınız. 1 seferlik değil bunlar. Zaten başlığa "yenilenen kampanyalar" yazarak cevabı kendiniz vermişsiniz.
Yenilendiyse tabikide yaparsınız. 1 seferlik değil bunlar. Zaten başlığa "yenilenen kampanyalar" yazarak cevabı kendiniz vermişsiniz.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 16 Mayıs 2023 #4 cumali_032 dedi: Geçen ay yaptıysanız, her ay yenileniyor yani bu ay yenilendi yine katılım sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım olur
cumali_032 dedi: Geçen ay yaptıysanız, her ay yenileniyor yani bu ay yenilendi yine katılım sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım olur
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #5 The Theseus dedi: Umarım olur Genişletmek için tıkla... Olur hocam merak etmeyin. Geçen ay Nisan bu ay Mayıs, dediğim gibi her ay yenileniyor. Bu Nays'ın kampanyaları var ya bal bal, İş bankası kral adam.
The Theseus dedi: Umarım olur Genişletmek için tıkla... Olur hocam merak etmeyin. Geçen ay Nisan bu ay Mayıs, dediğim gibi her ay yenileniyor. Bu Nays'ın kampanyaları var ya bal bal, İş bankası kral adam.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 16 Mayıs 2023 #6 Uber Lodos dedi: Yenilendiyse tabikide yaparsınız. 1 seferlik değil bunlar. Zaten başlığa "yenilenen kampanyalar" yazarak cevabı kendiniz vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Denerim ama uzakta olacağım iade vs ile ilgilenemem diye emin olmak istedim teşekkür ediyorum.
Uber Lodos dedi: Yenilendiyse tabikide yaparsınız. 1 seferlik değil bunlar. Zaten başlığa "yenilenen kampanyalar" yazarak cevabı kendiniz vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Denerim ama uzakta olacağım iade vs ile ilgilenemem diye emin olmak istedim teşekkür ediyorum.