Nays'a geçmeli miyim?

Abim Papara'dan atabilmişti. Hatta ATM işlerine hiç girmedi, internet üzerinden.

Sitede öyle demiş.
Veya kartını kaydedip yükleyebilirsin.
Ya da IBAN'la atabiliyorsun.

Çark değil kazı kazan gibi. Ya 50 TL üstü harcama yapmanız lazım ya da 350 TL yatırmanız lazım. Hak için.

350 TL ile ne değişiyor? Abim 100TL'lik alışveriş için 50-50 böldü kazı kazandan 2 tane aldı. Galiba kazı kazan gelmesi için baştan 350TL'lik bir limiti doldurmamız gerekiyor.

Tel numaramı ezbere bilmediğim için alta almıştım buga soktum galiba sistemi :D kaydolmayı denerim birazdan yine.

Veli onayınında illa kayıt olması mı gerekiyor annemin telefonundan yapacağım.

Son düzenleme:
Tel numaramı ezbere bilmediğim için alta almıştım buga soktum galiba sistemi :D kaydolmayı denerim birazdan yine.

Veli onayınında illa kayıt olması mı gerekiyor annemin telefonundan yapacağım.

Evet zorunlu. Ebeveyn hesabından"bağlı hesaplar" kısmına girmen gerekiyor. Bende de onay istiyor, abime aynısını yaptırsam acaba ebeveyn kabul eder mi bilmiyorum.

Abim Papara'dan atabilmişti. Hatta ATM işlerine hiç girmedi, internet üzerinden.

350 TL ile ne değişiyor? Abim 100TL'lik alışveriş için 50-50 böldü kazı kazandan 2 tane aldı. Galiba kazı kazan gelmesi için baştan 350TL'lik bir limiti doldurmamız gerekiyor.

Yok 2 seçenek var.
Ya 50 TL harcama yapacaksınız ya da 350 TL yükleme yapmanız lazım.
Bu ikisinden birini yapınca hak veriyor.
Ama art arda 2 tane 1 günde verdiğini bilmiyordum. Veriyorsa yeni bu.

1. Fiziksel kartı yok, uygulama kısmında sana kart bilgileri veriyor.

2. 18 yaşın altındaysan veli onayı istiyor.

3. Maalesef yok fakat arkadaş davet edersen 10TL fln veriyor. Kampanyalarına göz atabilirsin.

4. O dediğin kazı kazan olayı. Yaz mevsiminde 1TL yatırınca bile kazı kazan yapabiliyorduk. Artık 350TL yatırıp birde 50TL harcayıncs veriyor. Yani klavye, mause, pahalı oyun almayacaksan gereksiz kampanya.

Cashback olayı çok iyi bu arada.

@M3HM3TY Akbank yakınsa önce Tosla hesabına para at, sonra para yükle kısmına gelip ad soyad, kart numarası falan girip Nays hesabına para aktar. Ya da QR kod ile yükle ama İş Bankası uzakta demişsin. Benim de bilmediğim bir şey var, bilenler cevaplayabilir. Tosla' dan Nays' a para attıktan sonra tekrar Tosla' ya çekebiliyor muyuz parayı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı