L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #1 Nays kullanmaya başladım. Planım her gün 1TL gönderip şu kazı kazan olayından para kazanmak ancak EFT/havaleden bankam çok ciddi ücret kesiyor. Bunu ödememenin yöntemini bulan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
Nays kullanmaya başladım. Planım her gün 1TL gönderip şu kazı kazan olayından para kazanmak ancak EFT/havaleden bankam çok ciddi ücret kesiyor. Bunu ödememenin yöntemini bulan var mı?
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 İş Bankası ATM'lerinden parayı çekebilirsiniz.
s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 7 Temmuz 2022 #3 "Banka kartından yükle" seçeneğini kullanın para kesmeyecektir. Ben öyle yapıyorum.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 7 Temmuz 2022 #4 s1trix dedi: "Banka kartından yükle" seçeneğini kullanın para kesmeyecektir. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Banka kartım başka bankaya ait. Sizinde öyle mi? VbenZ dedi: İş Bankası ATM'lerinden parayı çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam olay yatırmak çekmek değil
s1trix dedi: "Banka kartından yükle" seçeneğini kullanın para kesmeyecektir. Ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Banka kartım başka bankaya ait. Sizinde öyle mi? VbenZ dedi: İş Bankası ATM'lerinden parayı çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam olay yatırmak çekmek değil
s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 7 Temmuz 2022 #5 Luciferss dedi: Banka kartım başka bankaya ait. Sizinde öyle mi? Hocam olay yatırmak çekmek değil Genişletmek için tıkla... Evet başka bir banka kartı ile yüklüyorum.
Luciferss dedi: Banka kartım başka bankaya ait. Sizinde öyle mi? Hocam olay yatırmak çekmek değil Genişletmek için tıkla... Evet başka bir banka kartı ile yüklüyorum.