Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.094 Çözümler 17 Yer İstanbul 21 Ağustos 2023 #1 Uygulamada 10 bin liraya kadar borç alabileceğim yazıyor. Bu sistem nasıl işliyor? Ayrıca 18 yaş altı olduğum için bankaya gidip hesabımı onaylasam borç alabiliyor muyum yoksa velimin hesabı mı olması lazım?
Uygulamada 10 bin liraya kadar borç alabileceğim yazıyor. Bu sistem nasıl işliyor? Ayrıca 18 yaş altı olduğum için bankaya gidip hesabımı onaylasam borç alabiliyor muyum yoksa velimin hesabı mı olması lazım?
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 21 Ağustos 2023 #2 18 yaş altı borç alamıyor
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.094 Çözümler 17 Yer İstanbul 21 Ağustos 2023 #3 Blacanka dedi: 18 yaş altı borç alamıyor Genişletmek için tıkla... O yüzden veli hesabıyla alayım dedim. Nasıl işliyor hesabı bankadan onayladıktan sonra hemen alabiliyor muyuz?
Blacanka dedi: 18 yaş altı borç alamıyor Genişletmek için tıkla... O yüzden veli hesabıyla alayım dedim. Nasıl işliyor hesabı bankadan onayladıktan sonra hemen alabiliyor muyuz?
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 21 Ağustos 2023 #4 Earas dedi: O yüzden veli hesabıyla alayım dedim. Nasıl işliyor hesabı bankadan onayladıktan sonra hemen alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hiç almadım. Ama evet alabiliyorsun diye biliyorum.
Earas dedi: O yüzden veli hesabıyla alayım dedim. Nasıl işliyor hesabı bankadan onayladıktan sonra hemen alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hiç almadım. Ama evet alabiliyorsun diye biliyorum.