F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.559 Çözümler 83 20 Mart 2024 #11 @berkink10 uygulama içinde müşteri temsilcisiyle iletişime geçin.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 20 Mart 2024 #12 cumali_032 dedi: Kredi kartın var mı? Farklı siteden alma imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Furkan1461 dedi: @berkink10 uygulama içinde müşteri temsilcisiyle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Denedim o da ccv dedi yaptım yine olmadı.
cumali_032 dedi: Kredi kartın var mı? Farklı siteden alma imkanın var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Furkan1461 dedi: @berkink10 uygulama içinde müşteri temsilcisiyle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Denedim o da ccv dedi yaptım yine olmadı.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #13 berkink10 dedi: Hayır hocam. Denedim o da ccv dedi yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Peki normal bir alışveriş yapılabiliyor mu? Örneğin 5TL gibi bir yerden bir şey çektir, online bir yerden bulursun.
berkink10 dedi: Hayır hocam. Denedim o da ccv dedi yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Peki normal bir alışveriş yapılabiliyor mu? Örneğin 5TL gibi bir yerden bir şey çektir, online bir yerden bulursun.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #14 cumali_032 dedi: Peki normal bir alışveriş yapılabiliyor mu? Örneğin 5TL gibi bir yerden bir şey çektir, online bir yerden bulursun. Genişletmek için tıkla... Amazonda hediye çekleri var 1 TLlik onları deneyebilir.
cumali_032 dedi: Peki normal bir alışveriş yapılabiliyor mu? Örneğin 5TL gibi bir yerden bir şey çektir, online bir yerden bulursun. Genişletmek için tıkla... Amazonda hediye çekleri var 1 TLlik onları deneyebilir.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Mart 2024 #15 cumali_032 dedi: Peki normal bir alışveriş yapılabiliyor mu? Örneğin 5TL gibi bir yerden bir şey çektir, Online bir yerden bulursun. Genişletmek için tıkla... mhmtkcbs dedi: Amazon'da hediye çekleri var 1 TL'lik onları deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi sorun ne yazık ki Nays'ta değilmiş Pull and Bear'ın sitesinde hata varmış kusura bakmayın zamanınızı çaldım, Trendyol'dan aldım kıyafetleri çalıştı Nays.
cumali_032 dedi: Peki normal bir alışveriş yapılabiliyor mu? Örneğin 5TL gibi bir yerden bir şey çektir, Online bir yerden bulursun. Genişletmek için tıkla... mhmtkcbs dedi: Amazon'da hediye çekleri var 1 TL'lik onları deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi sorun ne yazık ki Nays'ta değilmiş Pull and Bear'ın sitesinde hata varmış kusura bakmayın zamanınızı çaldım, Trendyol'dan aldım kıyafetleri çalıştı Nays.