Çözüldü Nays'tan bildirim gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan35kaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xpg 16 gb ram
R3 3300x
Longline sata 500gb ssd
Zoko 600w 80+
Asus rog strix 2060
Asus tuf b450m pro
Asus kasa
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar internetten alışveriş için Nays benim telefona bildirim gönderiyor ama gelmiyor. Telefon numaram doğru. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Müşteri temsilcisiyle konuştum İş Bankası'na kayıt olun dediler. Oldum. Bu sefer bankaya gidip telefonu onaylatın dediler. Yarın falan ona gideceğim.
Hocam kayıt olduktan sonra İşCep uygulamasını indirin. Ben hem İş Bankası hem de Nays müşterisiyim. Nays'tan alışveriş yapınca, İşCep bildirimler kısmına geliyor bilginiz olsun.
Arkadaşlar internetten alışveriş için Nays benim telefona bildirim gönderiyor ama gelmiyor. Telefon numaram doğru. Ne yapmalıyım?
Hattınızda bir sorun olabilir. Basit bir çözüm önerisi olacak ama SIM kartı tak çıkar yapın ve telefonu yeniden başlatın.

SIM kartı ile başka SMS'ler alabiliyor musunuz yoksa sadece Nays'a özel mi SMS gelmiyor?

Mesajlar uygulamasında engellenenler/spam kategorisine bakın. Yanlışlıkla engellemiş/susturmuş olabilirsiniz.

Şu anda şehir içinde misiniz? Hat çekmiyor olabilie mi?

Hattınızda bir sorun olabilir. Basit bir çözüm önerisi olacak ama SIM kartı tak çıkar yapın ve telefonu yeniden başlatın.

SIM kartı ile başka SMS'ler alabiliyor musunuz yoksa sadece Nays'a özel mi SMS gelmiyor?

Mesajlar uygulamasında engellenenler/spam kategorisine bakın. Yanlışlıkla engellemiş/susturmuş olabilirsiniz.

Şu anda şehir içinde misiniz? Hat çekmiyor olabilie mi?

Maalesef hiçbiri değil.

Müşteri hizmetlerine ulaşın.

Yarın öyle yapacağım.

Hocam normalde bildirim olarak gönderiyor. Ama 1.30 dakika bekledikten sonra SMS geliyor, SMS olarak gelmesi lazım hani.

Son sonuç nedir?

Müşteri temsilcisiyle konuştum İş Bankası'na kayıt olun dediler. Oldum. Bu sefer bankaya gidip telefonu onaylatın dediler. Yarın falan ona gideceğim.

Hocam kayıt olduktan sonra İşCep uygulamasını indirin. Ben hem İş Bankası hem de Nays müşterisiyim. Nays'tan alışveriş yapınca, İşCep bildirimler kısmına geliyor bilginiz olsun.

Çözüm

Bakacağım.

Denedim dediğin doğruymuş. Müşteri temsilcisine soruyorum böyle diyor. Bankaya gidiyorum şöyle diyor. Adamların daha haberi yok bir şeyden.

Son düzenleme:
Bakacağım.

Denedim dediğin doğruymuş. Müşteri temsilcisine soruyorum böyle diyor. Bankaya gidiyorum şöyle diyor. Adamların daha haberi yok bir şeyden.
Evet hocam dediğim gibiydi zaten. :) Bazı çalışanlar veya bazı müşteri temsilcileri bilip bilmeden konuşuyor bazılarının haberi yok. Sorun çözüldü yani benim dediğim şekilde oldu doğru mu hocam?

Evet hocam dediğim gibiydi zaten. :) bazı çalışanlar veya bazı müşteri temsilcileri bilip bilmeden konuşuyor bazılarının haberi yok. Sorun çözüldü yani benim dediğim şekilde oldu doğru mu hocam?

Hocam kulanız duymadı, gözünüz görmedi mi? Sizin dediğiniz doğru. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı