Çözüldü Nays'tan para çekilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan GRFN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Dostlar, bugün babam Nays hesabıma 850TL attı bayram harçlığı için. Nays'da onaysız hesap 1250TL Max çekebildiği için çekebilirim sandım fakat, 200TL üstü çekemedim. Ve bankamatik yıllık limitinizi doldurdunuz diyor? (biliyorum kendime ait banka hesabımla para yüklersem içindeki parayı kendime atabilirim fakat banka hesabım yok.) Öneriniz var mı?

Çözüm
Banka kartından yükleme seçeneği ile yükleyebilirsiniz fakat ben Papara sanal kart ile yüklemeyi denediğimden yüklenmemişti, Papara Black Card bilgilerimi girdim ve para yüklendi.
Banka kartı ile yükle seçeneğinden şu anda para yükleyebilirsiniz FastPay'e fakat Nays hesabınıza EFT yapmazsınız çünkü FastPay'de 7/24 Fast ile para gönderme seçeneği bulunmuyor.
Ben Nays'dan para çekerken Tosla'yı veya Papara'yı kullanıyorum. Tosla'da-Papara'da para yükle bölümüne geliyorum ve Nays'daki kart bilgilerimi girip paramı yüklüyorum.
Paparam var. Fakat abimin adına. Kendi adıma papara hesabı açtım oraya abimin paparasından 100TL attım 100TL istiyordu fakat yanlış okumuşum. Onaylı hesap olması için kendi adına ait banka hesabıyla atman gerekiyormuş. Bildiğiniz sıfırım. Sormak istediğim tek çare kart çıkarmak mı kendi adıma.

Fastpay Nasıl oluyor?

Deniz bankın ödeme sistemidir, hesap oluşturup FastPay'e 1 TL yüklüyorsunuz ve Nays hesabınıza EFT yapıyorsunuz.

fastPay hesabınıza kartla yükle bölümünden ya da DenizBank ATM'si ile yükleme yapabilirsiniz.

Papara'dan FastPay'e para göndermek için FastPay'den fastPay hesabına para ekle kısmına girin ve banka kartı seçeneğini seçin, ardından Papara kart bilgilerinizi girerek para yükleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı