Naznet Wi-Fi çok az çekiyor

Altyapı olmaz anlarım, ama yağmur yağınca veya bir sıkıntı oldugunda destek alınamıyor.

Öyle bir şey yok maalesef havanın yağmurlu olması internetinizi öldürmüyor maksimum 1 ya da 2 Mbps düşer ayrıca bu firmalar müşterini destek vermezse firma direk batar maalesef

Öyle bir şey yok maalesef havanın yağmurlu olması internetinizi öldürmüyor maksimum 1 ya da 2 Mbps düşer ayrıca bu firmalar müşterini destek vermezse firma direk batar maalesef
Öyle bir şey var. Altyapıya ve firmanın verdiği kaliteye bağlı. Sürekli internet kesilmelerini saymazsak

Ben bulaşmadım. Babam bulmuş,bunu kurdu.
Altyapınız varsa babanızı uyarın, operatörden çıksın.

Son düzenleme:
Öyle bir şey var. Altyapıya ve firmanın verdiği kaliteye bağlı. Sürekli internet kesilmelerini saymazsak

Sizin bölgenizdeki operatör önlem almamış olabilir(elektrik kesintisi için ya da cihaz bozulması durumunda) ama yağmurlu havalarda bir sorun olmuyor bu işler ile uğraşıyorum.

Arkadaşlar selamlar. Sorunu Mesh System alarak çözdük. Yardımlarınız için teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…