Öncelikle İyi Günler.
Monitör standı almayı düşünüyorum monitör marka ve modelim:
Samsung 32" Odyssey G5 2K LS32DG500EUXUF 1 Ms 180 Hz (HDMI+DP) Pivot IPS Gaming Monitör
Almayı düşündüğüm monitör standı ise:
NB F80 17-30 LCD LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü
North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı - Fiyatı, Yorumları
North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Herhangi bir sorun yaşar mıyım ağırlığı vidalama hızaları vb. konularda. Önerebileceğiniz daha iyi olur dediğiniz fiyatı bu civarlarda başka öneri stant markası var mıdır?
Normalde ağır ve 32 inç monitörde F100a alsan daha iyi olurdu ama stokta kalmamış sanırım AliExpress'te falan var. Bunun taşıma kapasitesi 9kg senin monitör 7kg sorun olmaz bu arada iyi bir ürün ama diğeri olsa daha sağlıklı olurdu onun haricinde taşımayacağını falan sanmıyorum.
Monitör standı konusunda sıkıntı yaşamazsın düzgün taktığın sürece tabii F100 olsa daha iyi olurdu ama bu da işini görür
6.50 de monitörün VESA desteği olduğu söyleniyor sorun olacağını zannetmiyorum
Monitör dediğiniz gibi
7kg fakat kendi orijinal standlıyla birlikte stant olmadan 4 kg civarında. Onun için kg konusunda hiç yaşamam. Benim kafama takılan soru ise vidalama deliklerinin hizası uyucak mı sorun yaşatır mı acaba? 75x75 ve 100x100 yazıyor benim monitörüm de 100x100 sıkıntı yaşamam sanırım.
Düzgün takmaktan kastınız sıkma konusunda falan mı dikkat etmem gereken bir nokta detay var mıdır acaba. Videodaki ekran 165Hz Curved modeli 31 inç olarak geçiyor benimki 32inç 180Hz Curved olmayan modeli
Yok hocam 100x100 uyumu var uyar onlar sabit olur genelde.
sıkma olayını kendiniz test ederek ayarlarsanız daha iyi olur masadan masaya\evden eve değişebiliyor malum trde yamuk ev çok fazla varMonitör dediğiniz gibi
7kg fakat kendi orijinal standlıyla birlikte stant olmadan 4 kg civarında. Onun için kg konusunda hiç yaşamam. Benim kafama takılan soru ise vidalama deliklerinin hizası uyucak mı sorun yaşatır mı acaba? 75x75 ve 100x100 yazıyor benim monitörüm de 100x100 sıkıntı yaşamam sanırım.
Düzgün takmaktan kastınız sıkma konusunda falan mı dikkat etmem gereken bir nokta detay var mıdır acaba malum ben 9600 civarındayken almıştım şuan 18.000 bandında sanırsam . Videodaki ekran 165Hz Curved modeli 31 inç olarak geçiyor benimki 32inç 180Hz Curved olmayan modeli vesa desteği mevcut her ikisinde de
bunlara uymasanız da çok büyük sorun çıkacağını zannetmiyorum ama ilerde sorun çıkarabilir belki diye söylemek istedim tedbirli olmak zarara uğramaktan daha iyidir neticedeMonitör dediğiniz gibi
Düzgün takmaktan kastınız sıkma konusunda falan mı dikkat etmem gereken bir nokta detay var mıdır acaba malum ben 9600 civarındayken almıştım şuan 18.000 bandında sanırsam . Videodaki ekran 165Hz Curved modeli 31 inç olarak geçiyor benimki 32inç 180Hz Curved olmayan modeli vesa desteği mevcut her ikisinde de
Sıkma olayını kendiniz test ederek ayarlarsanız daha iyi olur masadan masaya\evden eve değişebiliyor malum TR'de yamuk ev çok fazla var
Bazen parcalar tam yerıne kolayca oturmuyor bu da zamanla parcalara sıkıntı yapıyor
Benım bıldıgım kadarıyla urunu aldıgınız zaman ıcınde bırlestırme katalogu da cıkıyor
Kataloğa tam olarak uyduğunuz sürece sorun olacağını zannetmiyorum
Bunlara uymasanız da çok büyük sorun çıkacağını zannetmiyorum ama ileride sorun çıkarabilir belki diye söylemek istedim tedbirli olmak zarara uğramaktan daha iyidir neticede
rica ederimHaklısınız teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için
Msi g255f monitorüm var north bayou f80 uyumlumu lütfen cevaplayin monitör standı istiyorum lütfen cevapÖncelikle İyi Günler.
Monitör standı almayı düşünüyorum monitör marka ve modelim:
Samsung 32" Odyssey G5 2K LS32DG500EUXUF 1 Ms 180 Hz (HDMI+DP) Pivot IPS Gaming Monitör
Almayı düşündüğüm monitör standı ise:
NB F80 17-30 LCD LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü
North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı - Fiyatı, Yorumları
North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Herhangi bir sorun yaşar mıyım ağırlığı vidalama hızaları vb. konularda. Önerebiliceğiniz daha iyi olur dediğiniz fiyatı bu civarlarda başka öneri stand markası var mıdır?