CannB Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 292 Çözümler 1 6 Temmuz 2025 #1 Montajı yaptım ama ortası böyle duruyor, bastırıyorum ama tam oturmuyor. Normali böyle mi? Nasıl oturtabilirim?
Montajı yaptım ama ortası böyle duruyor, bastırıyorum ama tam oturmuyor. Normali böyle mi? Nasıl oturtabilirim?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.762 Çözümler 22 6 Temmuz 2025 #2 Normali kesinlikle böyle değil, çok daha sert bastırın zor oturuyor biraz, ilk önce onu oturtup sonra takmanız gerekiyordu diğer parçaları. Artı 0 Eksi
Normali kesinlikle böyle değil, çok daha sert bastırın zor oturuyor biraz, ilk önce onu oturtup sonra takmanız gerekiyordu diğer parçaları.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 6 Temmuz 2025 #3 Hocam bastırma değil de sertçe bir vurun aşağı doğru, oturtman lazım orayı. Artı 0 Eksi
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.762 Çözümler 22 6 Temmuz 2025 #4 Monitör falan takılıysa çıkartın bu arada. Artı 0 Eksi
KS KS CannB Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 292 Çözümler 1 6 Temmuz 2025 #5 Ssansarsalvo dedi: Normali kesinlikle böyle değil, çok daha sert bastırın zor oturuyor biraz, ilk önce onu oturtup sonra takmanız gerekiyordu diğer parçaları. Genişletmek için tıkla... İzlediğim videoda ilk monitöre takıp sonra oraya yerlestiriyordu ayağı, öyle yapmışt Deiinzz dedi: Hocam bastırma değil de sertçe bir vurun aşağı doğru, oturtman lazım orayı. Genişletmek için tıkla... ım o yüzden. Şimdi bastırdım vurdum ama bir şey degismedi ne yaptıysam oraya girmiyor. Artı 0 Eksi
Ssansarsalvo dedi: Normali kesinlikle böyle değil, çok daha sert bastırın zor oturuyor biraz, ilk önce onu oturtup sonra takmanız gerekiyordu diğer parçaları. Genişletmek için tıkla... İzlediğim videoda ilk monitöre takıp sonra oraya yerlestiriyordu ayağı, öyle yapmışt Deiinzz dedi: Hocam bastırma değil de sertçe bir vurun aşağı doğru, oturtman lazım orayı. Genişletmek için tıkla... ım o yüzden. Şimdi bastırdım vurdum ama bir şey degismedi ne yaptıysam oraya girmiyor.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 6 Temmuz 2025 #6 CannB dedi: İzlediğim videoda ilk monitöre takıp sonra oraya yerlestiriyordu ayağı, öyle yapmışt. Im o yüzden. Şimdi bastırdım vurdum ama bir şey degismedi ne yaptıysam oraya girmiyor. Genişletmek için tıkla... Monitörü çıkartıp dene. Artı 0 Eksi
CannB dedi: İzlediğim videoda ilk monitöre takıp sonra oraya yerlestiriyordu ayağı, öyle yapmışt. Im o yüzden. Şimdi bastırdım vurdum ama bir şey degismedi ne yaptıysam oraya girmiyor. Genişletmek için tıkla... Monitörü çıkartıp dene.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.762 Çözümler 22 6 Temmuz 2025 #7 CannB dedi: İzlediğim videoda ilk monitöre takıp sonra oraya yerlestiriyordu ayağı, öyle yapmışt Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yapın hocam, hepsini çıkartıp ilk orayı takın. Monitör varken o kadar güçlü bastıramazsınız zaten. İki parçayı tutup birbirine itin. Artı 0 Eksi
CannB dedi: İzlediğim videoda ilk monitöre takıp sonra oraya yerlestiriyordu ayağı, öyle yapmışt Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yapın hocam, hepsini çıkartıp ilk orayı takın. Monitör varken o kadar güçlü bastıramazsınız zaten. İki parçayı tutup birbirine itin.