NB40 mikrofon masa standı alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Mikrofonu önüme aldığım için ara sıra elim çarpıyor. Sessiz konuşurken de uzakta olunca ses kalitesi düşüyor. Masa standı almayı düşünüyorum. Masaya sıkıştırma aparatı plastik olduğu için kafamda soru işareti var. Masam şu şekilde. NB40 almayı planlıyorum. Mikrofonum Fifine am8. NB40 alınır mı?

Dosya Ekleri

• 1722779231018.png
    1722779231018.png
    1 MB · Görüntüleme: 61
Mikrofonu önüme aldığım için ara sıra elim çarpıyor. Sessiz konuşurken de uzakta olunca ses kalitesi düşüyor. Masa standı almayı düşünüyorum. Masaya sıkıştırma aparatı plastik olduğu için kafamda soru işareti var. Masam şu şekilde. NB40 almayı planlıyorum. Mikrofonum Fifine am8. NB40 alınır mı?

Bence bu kadar para vermektense kendine Blender kullanarak bir aparat oluştur. Ardından herhangi bir 3D print mağzasına git ve abs türünde (en sağlam malzeme) çıktısını aldır. Maksimum 150 TL civarı tutacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ürünü kullanıyorum. Çok çok kaliteli bir şey beklememek lazım fakat ben memnunum, benim işimi fazlasıyla gördü. Ben de A6Neo ile kullanmaktayım.

Şöyle bir şey de buldum. Aşırı bir şey ummuyorum zaten sadece mikrofon elimin altında olmasın, rahatça hareket ettirebileyim ve sağlam bir şeyde olsun.
Bence en ucuzunu alıp geçin hocam. Tahminimce hepsi aynı ürünler ve üzerine basılan marka farklı. Fazladan para ödemeye gerek yok, eğer bir üst segment bir şey istiyorsanız NZXT ürünlerine bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı