Çözüldü NBA 2K 2019 "D3D11" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ceyhunkaracan

Decapat
Arkadaşlar Steam'dan NBA 2K19 indirdim, malum indirimdeydi lakin şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Ne yapmam lazım? Her şeyi denedim olmadı.

Çözüm
Ekran kartınız DX 11 desteklemiyor. Uyarıda da belirttiği gibi bu oyunu oynamak için ekran kartının en az DX11 desteklemesi ve işlemcinin 2 çekirdekli olması gerekiyor. Sisteminiz NBA 2K19 için yetersiz.
Oyunun bütün sistem gereksinimlerini karşılıyor bilgisayarım. Windows 7 kullanıyorum. Güncellemeleri yaptım çift ekran kartı AMD ve intel var ama şu hatadan kurtulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmadığını sormadım. Sistem özelliklerinizi istedim. Mümkünse sürücülerin versiyonlarını da yazın.

Son düzenleme:
İşlemcim Intel Core i5-2410M 2.30 GHz.
Ekran kartım Intel(r) HD Graphics 3000 ve AMD Radeon HD 6300M series.
RAM 4 GB.

Neyi sorduğunuzu da tam olarak anlamadım. Bilgisayar ile çok aram da yok. Cahilim biraz o konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız DX 11 desteklemiyor. Uyarıda da belirttiği gibi bu oyunu oynamak için ekran kartının en az DX11 desteklemesi ve işlemcinin 2 çekirdekli olması gerekiyor. Sisteminiz NBA 2K19 için yetersiz.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…