Bu yıl NBA 2K serisi geri döndü ve her zamankinden daha büyük, hayranlara her zaman hayalini kurdukları fırsatı sunuyor: Tüm zamanların en iyi takımları ve
Compare prices from 6 stores and find the Best Deal for NBA 2K12 (PC) CD key for Steam. Buy the game at the cheapest price ✔️, starting at $5.23 in the GamingDragons.com store.
Buy NBA 2K12 CD KEY Compare Prices. Activate the CD Key on your Steam client to download NBA 2K12. Save money and find the best deal.
www.allkeyshop.com
Ayrıca fark ettiğim üzere ilk paylaştığım web sitesi, referans link ile girince fiyata ₺1 ekliyor (o kısmı kaldırdım). Yani referans linklere dikkat edin; fazladan fiyat ekleyebilirler. Bağlantının temiz olduğundan emin olun, gereksiz kısımları kaldırmayı deneyin.
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Kinguin daha mantıklı geldi. 247 TL biraz fazla o kadar eski oyun için gerçi. İndirim veya kampanyaları oluyor mu bu sitenin? İlk link verdiğini 2k22'yi satıyor .
Kinguin'deki link Steam aktivasyonu mu için geçerlidir? Tam anlayamadım.
Sanırım evet. Aktivasyon kodu olarak satılıyor gibi duruyor. "Anahtar Aktivasyon Detayları" kısmında detaylar yazıyor. Tam detaylı olarak okumuş olmasam da, detaylar bunlar:
20-30 dolar gibi fazla ücrete sahip olanları almadım, istemediğiniz için. Bulabildiğim en ucuzlar bunlardı. Fiziki CD olarak almak isterseniz daha ucuza geliyor bazen.