NBA 2K17 vs NBA 2K18

canererten96

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İkisinden birini satın almayı düşünüyorum telefonum Lenovo K6 Note, Snapdragon 425 ve 3GB RAM var. Benimle aynı telefona sahip kişiler 5 yıldız vermiş kimisi 1 puan vermiş optimizasyonu ile ilgili sorun yok diye düşünüyorum. Ama almaya değer mi?
Satın alıp oynayan var mı acaba?

İkisi de S7 ve S8 gibi modellerde bile kasıyor. Android optimizasyonu tabiri caizse çöp halde. iPhone 5S'te bile kasılmadan oynanabiliyor oysa ki mobil NBA 2K oyunları. LG G4'te ortalama ayarlarda oynayabiliyorum. Snapdragon 425 kaldırır mı emin değilim. Kendin deneyip oynayıp oynayamaz mısın öğrenmen lazım.

İkisi de S7 ve S8 gibi modellerde bile kasıyor. Android optimizasyonu tabiri caizse çöp halde. iPhone 5S'te bile kasılmadan oynanabiliyor oysa ki mobil NBA 2K oyunları. LG G4'te ortalama ayarlarda oynayabiliyorum. Snapdragon 425 kaldırır mı emin değilim. Kendin deneyip oynayıp oynayamaz mısın öğrenmen lazım.
30 TL o yüzden sormak istedim gerçi bizde de iade işlemi var ama benim telefonum hiç açmaz bunu en iyisi vazgeçeyim :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı