BurakU24 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 23 Mayıs 2021 #1 Daha dün açıp oynadığım oyun bugün açılmıyor ekran kartını güncelledim fakat çözülmedi arka planda çalışıyor fakat açılmıyor. (Steam üzerinden aldım) Dosya Ekleri Adsız.png 88,7 KB · Görüntüleme: 59
Daha dün açıp oynadığım oyun bugün açılmıyor ekran kartını güncelledim fakat çözülmedi arka planda çalışıyor fakat açılmıyor. (Steam üzerinden aldım)
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 23 Mayıs 2021 #2 Görevi Sonlandır yapıp deneyin, olmazsa oturumu kapatıp tekrar açın. Olmazsa yeniden yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS BurakU24 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 23 Mayıs 2021 #3 433725 dedi: Görevi Sonlandır yapıp deneyin, olmazsa oturumu kapatıp tekrar açın. Olmazsa yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... İkisini denedim yeniden yüklemeye çok üşeniyorum çözüm çıkmazsa yeniden yüklerim. Artı 0 Eksi
433725 dedi: Görevi Sonlandır yapıp deneyin, olmazsa oturumu kapatıp tekrar açın. Olmazsa yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... İkisini denedim yeniden yüklemeye çok üşeniyorum çözüm çıkmazsa yeniden yüklerim.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mayıs 2021 #4 BurakU24 dedi: Daha dün açıp oynadığım oyun bugün açılmıyor ekran kartını güncelledim fakat çözülmedi arka planda çalışıyor fakat açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Önceki sürücüyü yükler misiniz? Artı 0 Eksi
BurakU24 dedi: Daha dün açıp oynadığım oyun bugün açılmıyor ekran kartını güncelledim fakat çözülmedi arka planda çalışıyor fakat açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Önceki sürücüyü yükler misiniz?
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 24 Mayıs 2021 #5 BurakU24 dedi: İkisini denedim yeniden yüklemeye çok üşeniyorum çözüm çıkmazsa yeniden yüklerim. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırın, uyumluluk ayarı deneyin. "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini kapatıp Yüksek DPI ayarlarını değiştirin ve kapatın. Artı 0 Eksi
BurakU24 dedi: İkisini denedim yeniden yüklemeye çok üşeniyorum çözüm çıkmazsa yeniden yüklerim. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırın, uyumluluk ayarı deneyin. "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini kapatıp Yüksek DPI ayarlarını değiştirin ve kapatın.