Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #1 Almalı mıyım? Sunucuları nasıl? Sadece Online olarak oynayacağım oyunu.
Gaben ve İndirimleri Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525005101 26 Haziran 2020 #2 Oyunu oynamadım ama Steam yorumlarını göz gezdirdiğim zaman Online sunucularının pek düzgün olmadığını okudum. Öneren kişiler genellikle offline kısmını önermiş. Yine de siz bilirsiniz.
Oyunu oynamadım ama Steam yorumlarını göz gezdirdiğim zaman Online sunucularının pek düzgün olmadığını okudum. Öneren kişiler genellikle offline kısmını önermiş. Yine de siz bilirsiniz.
Klavyesi çalınan genç Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 431 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2020 #3 NBA güzel seri kankam ama online da fazla hile var ve karakterini kasmak için çok ciddi zaman ayırman gerekir offline mycareer kısmında.
NBA güzel seri kankam ama online da fazla hile var ve karakterini kasmak için çok ciddi zaman ayırman gerekir offline mycareer kısmında.