B bbatu Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 19 27 Eylül 2020 #1 Merhaba, kuzenimle NBA 2K20 My Park girmek istiyoruz ama onda PSN Plus mevcut ve ben Steam üzerinden satın almıştım. Birlikte girebiliyor muyuz?
Merhaba, kuzenimle NBA 2K20 My Park girmek istiyoruz ama onda PSN Plus mevcut ve ben Steam üzerinden satın almıştım. Birlikte girebiliyor muyuz?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 27 Eylül 2020 #2 Hayır, maalesef ki destek mevcut değil. Aynı platformlarda olmalısınız. Artı 0 Eksi Çözüm
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 27 Eylül 2020 #3 UBerk dedi: Hayır, destek mevcut değil. Aynı platformlarda olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Saçmaymış bu arada. Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Hayır, destek mevcut değil. Aynı platformlarda olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Saçmaymış bu arada.
KS KS B bbatu Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 19 27 Eylül 2020 #4 UBerk dedi: Hayır, maalesef ki destek mevcut değil. Aynı platformlarda olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Geçen sene biri de aynı soruyu sormuş. O zamanda yokmuş ben de yeni güncelleme gelmiştir de oynayabiliriz diye düşünmüştüm. Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Hayır, maalesef ki destek mevcut değil. Aynı platformlarda olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Geçen sene biri de aynı soruyu sormuş. O zamanda yokmuş ben de yeni güncelleme gelmiştir de oynayabiliriz diye düşünmüştüm.