Online oynamayacaksan al, oynayacaksan çok iyi bir internetin olmalı, kimse wifi ile yüklenmemeli. Benim evde benimkiler hariç 2 telefon 2 bilgisayar aynı anda abanıyor internete. Gecenin körüne kadar giremiyordum, girersem dakka başı oyundan atıyordu yada lag ve ping yüzünden oynatmıyordu. Ha bu sorunların olmasa bile online oynamak kanser eder. Sağlam ekip kurman lazım yoksa yarım saat gezersin bir park maçı yapmak için. Rep kasmak eziyet, süperstar rütbesine gelene kadar kanser olmak istemiyorsan ekip kur ve hilelerden uzak dur. Her parkta 50 kişiden 7-8 tanesi hile, kaçışın yok. Bir iki haftadır bıraktım, pişman değilim, rahatladım vellahi.
İnternet iyi mi kötü mü dinlemeyen bir hata var "56d85bb8" ezberledim artık, istatistiklerimin içine eden hata bu. Normalde parkta %72 kazanma oranım var, bu hata olmasa en az %80 olurdu. Bu hata eğer başına gelirse kanser oldun demektir, bazı günler üç maçta bir görürsün bazı günlerde de hiç görmezsin. İyi bir karakter oluşturmak çok önemli, kafana göre yapma, araştır yoksa zamanın da boşa gider oyundaki paran da. Bir hafta boyunca günde en az 8 saat oynayarak işe yarar bir kariyer kasabilirsin, sonra parka inersin tokat manyağı ederler, tabi proyum diyorsan başka. O tokatçılardan biri de benim, görürsen kaç
______________________________________________________________AnArchos