Newke Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 407 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar Xbox One üzerinden oynuyorum ama kyrie irvingi brooklyn nets'te bulamıyorum. Resmen yok başka takımda falan mı tam bilmiyorum.
Arkadaşlar Xbox One üzerinden oynuyorum ama kyrie irvingi brooklyn nets'te bulamıyorum. Resmen yok başka takımda falan mı tam bilmiyorum.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 9 Eylül 2020 #2 Newke dedi: Arkadaşlar Xbox One üzerinden oynuyorum ama kyrie irvingi brooklyn nets'te bulamıyorum. Resmen yok başka takımda falan mı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Başka takıma transfer olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Newke dedi: Arkadaşlar Xbox One üzerinden oynuyorum ama kyrie irvingi brooklyn nets'te bulamıyorum. Resmen yok başka takımda falan mı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Başka takıma transfer olmuş olabilir.
E eize Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 78 9 Eylül 2020 #3 Newke dedi: Arkadaşlar Xbox One üzerinden oynuyorum ama kyrie irvingi brooklyn Nets'te bulamıyorum. Resmen yok başka takımda falan mı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cleveland cavaliers’a bakabilir misin? Artı 0 Eksi
Newke dedi: Arkadaşlar Xbox One üzerinden oynuyorum ama kyrie irvingi brooklyn Nets'te bulamıyorum. Resmen yok başka takımda falan mı tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cleveland cavaliers’a bakabilir misin?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 9 Eylül 2020 #4 Oyunda 2020 yılında mısın? Artı 0 Eksi
E eize Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 78 9 Eylül 2020 #5 rydn dedi: Oyunda 2020 yılında mısın? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadım ve 2020’de olmayabilirsin fakat güncelleme ile gelmiş falan olabilir, yardımcı olmak için yazmıştım. Artı 0 Eksi
rydn dedi: Oyunda 2020 yılında mısın? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadım ve 2020’de olmayabilirsin fakat güncelleme ile gelmiş falan olabilir, yardımcı olmak için yazmıştım.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 9 Eylül 2020 #6 eize dedi: Oyunu oynamadım ve 2020’de olmayabilirsin fakat güncelleme ile gelmiş falan olabilir, yardımcı olmak için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Kyrie Irving şu an Brooklyn Nets de. Artı 0 Eksi
eize dedi: Oyunu oynamadım ve 2020’de olmayabilirsin fakat güncelleme ile gelmiş falan olabilir, yardımcı olmak için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Kyrie Irving şu an Brooklyn Nets de.