Vakeyeme Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 90 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar ben daha dün NBA 2K20 aldım. Oyunu oynama saatim 6 saat. MyPark'a nasıl gireceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Arkadaşlar ben daha dün NBA 2K20 aldım. Oyunu oynama saatim 6 saat. MyPark'a nasıl gireceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Klavyesi çalınan genç Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 431 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2020 #2 Mycareer a girdikten sonra Go To the Neighborhood seçeneği var oradan gidebilirsin. The neighborhood kısmından.
Mycareer a girdikten sonra Go To the Neighborhood seçeneği var oradan gidebilirsin. The neighborhood kısmından.
TahaBerk1905 Hectopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 32 20 Temmuz 2020 #3 İlk önce kariyerde nba takımını seçmen lazım sonra Go To the Neighborhood ile giriyorsun parka.Ama 90 olmadan girmeni önermem parkta adam bulamazsın,kimse girmiyor düşük overallar ile.
İlk önce kariyerde nba takımını seçmen lazım sonra Go To the Neighborhood ile giriyorsun parka.Ama 90 olmadan girmeni önermem parkta adam bulamazsın,kimse girmiyor düşük overallar ile.