Çözüldü NBA 2K20 yanıt vermyior

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Steam üzerinen digital key ile NBA2K20 satın aldım hiçbir sorun oluşmadı. Yüklemede sorunsuz gerçekleşti ancak oyunu başlattıktan sonra ana ekranında takılı kalıyor ve 'yanıt vermiyor.' hatası alıyorum. Framework'leri silip yeniden yükledim - DirectX serisini kontrol ettim - grafik kartımın güncel olduğundan emin oldum ancak yine de aynı sorunu yaşıyorum. Process Monitor ile hata taraması yaptım daha fazla ne yapacağımı bilemiyorum.

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

5.PNG

Desteği ile çözdüm buraya bırakıyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Belirttiğin konuda Intel HD güncelledim diyor sende GT1030 var ve güncel görünüyor ne yaptın? Bir de APU GPU'yu kapatabilirsin biraz da olsa ısınmaya yardımcı olur watt kullanımı azaldığı için.

İyi Günler. Öncelikle sizler kadar uzman değilim o yüzden anlatımım basit ya da yetersiz kalırsa özür dilerim. PC'yi sadece Total War serisi için kullanıyordum NBA serisini yükleyince bazı hatalar aldım. Yanıt vermeme hatasını bugünde aldım ancak program ekle-kaldırdan ++C 2013 ve ++C2015 dosyalarını kaldırıp yeniden yükleyince sorun çözülüyor. Ayrıca 2K serisi satış politikaları yüzünden her yeni oyunu çıktığında bir diğer Server'ini kapatıyor bu yüzden Steam üzerinden Cloud'u kapatınca oyun internete bağlanmaya çalışmıyor ve sorun yaratmıyor.
Belirttiğin konuda Intel HD güncelledim diyor sende GT1030 var ve güncel görünüyor ne yaptın? Bir de APU GPU'yu kapatabilirsin biraz da olsa ısınmaya yardımcı olur watt kullanımı azaldığı için.

İyi Günler. Öncelikle sizler kadar uzman değilim o yüzden anlatımım basit ya da yetersiz kalırsa özür dilerim. PC'yi sadece Total War serisi için kullanıyordum NBA serisini yükleyince bazı hatalar aldım. Yanıt vermeme hatasını bugünde aldım ancak program ekle-kaldırdan ++C 2013 ve ++C2015 dosyalarını kaldırıp yeniden yükleyince sorun çözülüyor. Ayrıca 2K serisi satış politikaları yüzünden her yeni oyunu çıktığında bir diğer Server'ini kapatıyor bu yüzden Steam üzerinden Cloud'u kapatınca oyun internete bağlanmaya çalışmıyor ve sorun yaratmıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı