NBA 2K21 alınır mı?

eymnwastaken

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Şu zamanlarda PlayStation Store'da Days of Play indirimleri var. Araştırmak için girdiğimde NBA2k21'in süper bir indirimde olduğunu gördüm. 500'den 70'TL'ye düştüğünü gördüm. Almak isityorum ama almaya değer mi? Yoksa sadece yer mi kaplar? Bu arada PS4'e almayı düşünüyorum.

Değmez bedava verildi iğrenç bir oyun.

B

Birkaç gün önce beleşti ve alınır 70TL'ye

Basket seviyorsanız çok eğlenceli. Fakat 2022 oyununun da çıkacağını varsayarsak sezon ortasında bence almak saçma. Çünkü 1 ay oynicaksınız 2 ay oynicaksınız ardından 3. ayda herkes 2022 geçecek. Yine alınabilir çünkü güzel indirime girmiş. Karar sizde.

Çok fazla hile var dostum. Park oynamayacaksan pek bir sıkıntı yok. Bug vb. şeyler her oyunda var.

Bedavaydı diyenler olmuş. Yanılmıyorsam PS4 de verilmedi? Neden hala bedavaydı alınmaz diyorsunuz? Sevenine gayet güzel oyun, 70 TL'ye alınır.

Çok fazla hile var dostum. Park oynamayacaksan pek bir sıkıntı yok. Bug vb. şeyler her oyunda var.

Ben zaten sadece kardeşimle oynamak için alacağım. Belki arada turnuva falan varsa yaparım.
Ben zaten online oynamayacağım.

PS4 üzerinden oynayacaksan hile falan yok,20 ile farkı var baya dribble moves'lar animasyonlar,baya fark var yani my park çok keyifli orayı oynarım dersen kesinlikle alabilirsin ciddi bir oyuncu kitlesi var 350 saat yedim oyunda hala daha oynuyorum bi arkadaş edinirsin iyi oynadıktan sonra sana grup falan gönderirler takım kurarsınız maçlara katılırsınız böyle düşünürsen her türlü değer.

Hocam isterseniz elimde hesap var NBA2k21'li ve 20 oyunlu oyunların içinde Hitman 3 gibi popüler oyunlarda var eğer isterseniz makul bir fiyata verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…