NBA 2K21 ban açma

P4rzival

Centipat
Daha fazla  
Bir 1-2 hafta önce NBA 2K21'den ban yedim ama ne MyPark'ta hile açtım ne de Mycarrer'da. Ha bir tek şu vc hilesini kullandım ama zaten oyunu oynayanların yarısı kullanıyor onu. Support'a ne yazmalıyım banımın açılma konusunda yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarda oynayanlar sizin gibiler yüzünden zevk almıyor. Birde hala niye ban yedimki diyosun komik.

İyi olmuş, desteğe yazın bakalım "ya hile kullandım ama neden banladınız ki herkes kullanıyor" diye.
xd o hile dediğim şeyde mycarrer maçında 3. çeyrekte çıkıp maçın tamamını oynamış gibi para alıyosun. 3. parti bi uygulama yok. Yani hile demek pek mantıklı gelmedi bana
Bilgisayarda oynayanlar sizin gibiler yüzünden zevk almıyor. Birde hala niye ban yedimki diyosun komik.
mypark da hile kullanmam asla karşıyım zaten diğer oyuncuların zevkini kaçıracak birşeye. Bana yapılan şeyde sinir oluyosam karşımdakine neden yapayım zaten

Yani arkadaşlar ortada sınırsız vc gibi bi olay yok kullanmam zaten. Ben konuda yanlış anlatmışım kusura bakmayın. Herhangi bi 3. parti yazılım kullanmadım. Oyunun buglarını da yapmadım. Neden ban yedim onu merak ediyorum
neden?

VC hilesi başkalarının oyun zevkini alt üst etmiyor. Fikriniz yoksa zikriniz de olmasın. Rec'te örümcek adam gibi gezen çocuklar varken sadece VC yapıp karakterini oynanabilir bir seviyeye getirmek bir şey ifade etmiyor 2K'da.

VC hilesi, glitchi vs. yapanların banlarını genelde açmıyorlar. Support'a sallayabilirsin aklına geldiğini ama çok zor açılması.

Arkadaşlar neden mesajlarımı okumuyosunuz? Dediğim gibi mycarrer da bir maça girdiğimde 3. çeyrek de maçı vcler ile SIM edebiliyosun. Yani bu oyunun eklediği bir özellik. Herhangi bir 3. parti yazılım kullanmadım. Herhangi bir glitch-bug kullanmadım. Ona rağmen ban yedim. Sebebi nedir? Support'a nasıl mesaj atabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…