NBA 2K21 çıkınca NBA 2K20 Online olarak oynanır mı?

reredo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıktaki gibi. Online'dan kastım arkadaşım ile beraber maç atabilir miyiz?

Hocam 2K21 çıkınca 2K19'un sunucuları kapanacak 2K22 çıkınca 2K20'nin sunucuları kapanacak yani kapanmasına 1 sene var ama yeni oyun çıktıktan sonra sunucular boşalmaya başlar.

2k21 için de 2k20 sunucularını kapatmazsın yani. TakeTwo çok salak salak işler yapıyor. Sadece oyunu çıkarmış olmak için, adet yerini bulsun diye çıkarmışlar. Yeni gelen şeyler roster ve shot meter'ın değişmesi. Ben bu yüzden hayatım boyunca sadece 1 spor oyunu alıyorum. Futbol tarafında da böyle. Kimse kusura bakmasın.

Konuyla biraz alakasız fakat ben 2k20'de online oynarken yaklaşık 200 ms lag hissediyorum. Genel bir problem midir yoksa çözmek için üstüne gitmeli miyim?
Bende öyle bir sorun yok ama benim gibi 144 Hz bir ekrana sahipsen o şekilde hissettiriyor olabilir. Çünkü onlineda 60 FPS kilidi var.

Bende öyle bir sorun yok ama benim gibi 144 Hz bir ekrana sahipsen o şekilde hissettiriyor olabilir. Çünkü onlineda 60 FPS kilidi var.
Yok hocam dediğiniz kasma saha içinde olmuyor, 144 fps veriyor fakat sinematikler sanırım 60 fps kilidi olduğundan kasıyor gibi. Sizin internet sağlayıcınız hangisi? Ben kablonetteyim 1 fifa 2 nba artık gına geldi bu lag sorunundan. Adam değiştirmeye basıyorum 200 ms sonra algılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…