Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 907 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #1 Arkadaşımda bir tane Dualshock 3 var ve diğer arkadaşım klavye ile oynayamadığından ona vermeyi düşünüyor. NBA 2K21'i Dualshock 3 ile oynayabilir mi?
Arkadaşımda bir tane Dualshock 3 var ve diğer arkadaşım klavye ile oynayamadığından ona vermeyi düşünüyor. NBA 2K21'i Dualshock 3 ile oynayabilir mi?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 Bilgisayardan Dualshock'un her tuşunu atarsanız oynayabilirsiniz diye biliyorum.
Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 907 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #3 iKayraOnur dedi: Bilgisayardan Dualshock'un her tuşunu atarsanız oynayabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim?
iKayraOnur dedi: Bilgisayardan Dualshock'un her tuşunu atarsanız oynayabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim?
BalliHardalli Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 DualShock 3'ü bilgisayarda kullanmak için ScpToolkit kullanabilirsiniz. Ben yıllardır kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı. Yanlış bilmiyorsam Steam ayarlarında PlayStation kolu desteğini aktif ederseniz de oluyor.
DualShock 3'ü bilgisayarda kullanmak için ScpToolkit kullanabilirsiniz. Ben yıllardır kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı. Yanlış bilmiyorsam Steam ayarlarında PlayStation kolu desteğini aktif ederseniz de oluyor.