efecanba21 Centipat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar Epic Games'in vermiş olduğu NBA21 oynuyorum (my Career) fakat moladayken sahneyi geçmiyor. Kafayı yiyeceğim, sistemim daha yeni iyi bir sistemim var, ara sahneyi geçmiyor bazen 2 dk bekletiyor. Bazen hiç geçmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Arkadaşlar Epic Games'in vermiş olduğu NBA21 oynuyorum (my Career) fakat moladayken sahneyi geçmiyor. Kafayı yiyeceğim, sistemim daha yeni iyi bir sistemim var, ara sahneyi geçmiyor bazen 2 dk bekletiyor. Bazen hiç geçmiyor.
Bon Apetito Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 818 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #2 Monitörünüz kaç Hz'dir? Sanırsam monitör ayarlarıyla alakalı. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
KS KS efecanba21 Centipat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Şubat 2022 #4 Silinen üye dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denedinz mi? Genişletmek için tıkla... evet denedim Bon Apetito dedi: Monitörünüz kaç Hz'dir? Sanırsam monitör ayarlarıyla alakalı. Genişletmek için tıkla... moniyörüm 60 hz Hala sorunu çözemedim Son düzenleme: 3 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı denedinz mi? Genişletmek için tıkla... evet denedim Bon Apetito dedi: Monitörünüz kaç Hz'dir? Sanırsam monitör ayarlarıyla alakalı. Genişletmek için tıkla... moniyörüm 60 hz Hala sorunu çözemedim