B Bltzkn Hectopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 18 30 Mayıs 2021 #1 MyCareer'de antrenman sonrası maça girmek için maça bastığımda oyun aniden kapandı ve tekrar girdiğimde Save silinmişti. Save nasıl kurtarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
MyCareer'de antrenman sonrası maça girmek için maça bastığımda oyun aniden kapandı ve tekrar girdiğimde Save silinmişti. Save nasıl kurtarabilirim?
KS KS B Bltzkn Hectopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 18 2 Haziran 2021 #11 omerbera13 dedi: valla 1 buçuk gündür dönüş yapılmadı beklemedyim senin ne kadar oldu? ilk kaç günde döndüler beklemekten sıkıldım oyundan soğudum harbi Genişletmek için tıkla... Sabah 2. gün olacak hala dönüş yok. Artı 0 Eksi
omerbera13 dedi: valla 1 buçuk gündür dönüş yapılmadı beklemedyim senin ne kadar oldu? ilk kaç günde döndüler beklemekten sıkıldım oyundan soğudum harbi Genişletmek için tıkla... Sabah 2. gün olacak hala dönüş yok.
Papiko Kilopat Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 185 Çözümler 4 2 Haziran 2021 #12 omerbera13 dedi: valla 1 buçuk gündür dönüş yapılmadı beklemedyim senin ne kadar oldu? ilk kaç günde döndüler beklemekten sıkıldım oyundan soğudum harbi Genişletmek için tıkla... Valla daha dün akşam döndüler orada da saçma sapan mailiniz farklı dönüşü yaptılar screenshot falan attım, bugün bir öneriyle daha döndüler bakalım birazdan onu uygulayacağım Artı 0 Eksi
omerbera13 dedi: valla 1 buçuk gündür dönüş yapılmadı beklemedyim senin ne kadar oldu? ilk kaç günde döndüler beklemekten sıkıldım oyundan soğudum harbi Genişletmek için tıkla... Valla daha dün akşam döndüler orada da saçma sapan mailiniz farklı dönüşü yaptılar screenshot falan attım, bugün bir öneriyle daha döndüler bakalım birazdan onu uygulayacağım
Çağrı Altın Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 41 2 Haziran 2021 #13 Squirex dedi: 1 2 günde hallettim geceleri çok hızlı cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... dostum nasıl iletişime geçtin söyleyebilirmisin Artı 0 Eksi
Squirex dedi: 1 2 günde hallettim geceleri çok hızlı cevap veriyorlar. Genişletmek için tıkla... dostum nasıl iletişime geçtin söyleyebilirmisin
Recoman1 Zeptopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #14 Çağrı Altın dedi: dostum nasıl iletişime geçtin söyleyebilirmisin Genişletmek için tıkla... Bu siteye girip : NBA 2K21 – 2K Support oradan SUBMIT A REQUEST dedim oradan sorunumu yazdım. Artı 0 Eksi
Çağrı Altın dedi: dostum nasıl iletişime geçtin söyleyebilirmisin Genişletmek için tıkla... Bu siteye girip : NBA 2K21 – 2K Support oradan SUBMIT A REQUEST dedim oradan sorunumu yazdım.