zorhatsahin Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 My Team'e ve diğer maçları sıkıntısız bir şekilde oynuyorum ama MyPlayer'da lise maçlarına çıkabiliyorum sonrasında beache girmiyor direkt olarak siyah ekran verip oyundan atıyor. Oyunu silip yüklememe rağmen düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
My Team'e ve diğer maçları sıkıntısız bir şekilde oynuyorum ama MyPlayer'da lise maçlarına çıkabiliyorum sonrasında beache girmiyor direkt olarak siyah ekran verip oyundan atıyor. Oyunu silip yüklememe rağmen düzelmedi.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 12 Ocak 2021 #2 Oyununuz orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS zorhatsahin Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 JohnConstantine dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... evet steam den giriyorum Artı 0 Eksi
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 12 Ocak 2021 #4 zorhatsahin dedi: Evet Steam'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama yapınız o halde. Artı 0 Eksi
zorhatsahin dedi: Evet Steam'den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama yapınız o halde.
KS KS zorhatsahin Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #5 JohnConstantine dedi: Dosya doğrulama yapınız o halde. Genişletmek için tıkla... onu da yaptım ama düzelmedi önceden sorunsuz giriyordum son güncellemeden sonra oyuna bi şey oldu Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Dosya doğrulama yapınız o halde. Genişletmek için tıkla... onu da yaptım ama düzelmedi önceden sorunsuz giriyordum son güncellemeden sonra oyuna bi şey oldu