NBA 2K21 oyundan atma ve Save sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
NBA 2K21 de karakter açıyorum giriyorum kolej maçını bitiriyorum oyundan atıyor ve girdiğim de oluşturduğum karakter gitmiş oluyor. MyPark girdiğimde de oyundan atınca karakteri siliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
NBA 2K21'de karakter açıyorum giriyorum kolej maçını bitiriyorum oyundan atıyor ve girdiğim de oluşturduğum karakter gitmiş oluyor. MyPark girdiğimde de oyundan atınca karakteri siliyor.

Hocam daha önce de açtınız mı bu konuyu?

Son düzenleyen: Moderatör:
NBA 2K21 de karakter açıyorum giriyorum kolej maçını bitiriyorum oyundan atıyor ve girdiğim de oluşturduğum karakter gitmiş oluyor. MyPark girdiğimde de oyundan atınca karakteri siliyor.

İrfan bey o hata benimle olmak üzere çoğu kullanıcıda mevcut oyunu hemen geldiği gibi alanlarda böyle bir sıkıntı yok daha sonradan alanlar için bu sıkıntı Save veya oyundan atma Epic Games'in altyapı yapmadan oyunu dağıttığı için böyle sorunlar çıkıyor sanırsam aynısı Hitman 1 verdiklerinde oto Save veya manuel Save alınmıyordu düzeltmişlerdi. Epic Games'in yeni Update getirmesini bekleyeceğiz maalesef.

Windows hesabınızda Türkçe karakter varsa olmuyor arkadaşlar yeni bir oturum açın adını da sayılardan oluşturun Save sorunu düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…