NBA 2K23 alınır mı?

Vanga28

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce hiç NBA oyunu oynamadim 175 TL'ye düşmüş Etail'de klavye ile oynamayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz bu oyunu?

Klavye ile eziyet en azindan ben oyle deneyimledim. + olarak ilk defa oynicaksaniz bi sure zorlanirsiniz baslarda sarmaz.

Daha önce hiç oynamadıysanız alınır. Her sene aynı oyunu yapıyorlar. İnsanlar fifa'ya aynı diyorlar ama NBA tamamen aynı çıkıyor 5 senedir. 175 TL iyi fiyat. Online oynamanızı tavsiye etmem çok hile var deniliyor 23 için.

Klavye ile eziyet en azindan ben oyle deneyimledim. + olarak ilk defa oynicaksaniz bi sure zorlanirsiniz baslarda sarmaz.
Alışkanlık meselesi sanırım. NBA'yi de FIFA'yı da yıllarca klavye ile oynadım. NBA'yi pek online oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim ama FIFA'da rahatça maç kazanıyorum.

Alışkanlık meselesi sanırım. NBA'yi de FIFA'yı da yıllarca klavye ile oynadım. NBA'yi pek online oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim ama FIFA'da rahatça maç kazanıyorum.
Kesinlikle ben klavye ile oynayamiyorum o tarz oyunlari. Fifa 22 icinde ayni seyi yasamistim. Bide kucuklukten ps kafelerde oyle alistik onunda etkisi var.

Ben klavyeyle oynamayı seviyorum klavye ayarı zor mu ?

Alismasi zor olabilir. Daha once bu tarz oyun oynadiniz mi klavye ile.

Genelde klavye ile oynuyorum kol ile pek sevmiyorum oyun oynamayi.

Gamepad alırsan senin için iyi olur.
Klavye yine de sarmaz ve daha önce oynamadıysan da sıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…