noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 17 Mayıs 2023 #1 İndirimle 111TL'ye düşmüş. Steam yorumları karışık, sizce alınır mı? Bir de klavye ile sarar mı? Basketbola ilgim var.
İndirimle 111TL'ye düşmüş. Steam yorumları karışık, sizce alınır mı? Bir de klavye ile sarar mı? Basketbola ilgim var.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #2 Bu fiyata alınır, kötü deniliyor ama klavyeyle oynanmaz bence ben kolla oynadığımda eğlendim gayet sadece offline oynayıp.
Bu fiyata alınır, kötü deniliyor ama klavyeyle oynanmaz bence ben kolla oynadığımda eğlendim gayet sadece offline oynayıp.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #3 700 liradan 100 liraya inmiş. Son sürüm basketbol oyunu. İlginde varsa kaçırma. (Fifa 2023'de 200 liraya düşmüş bu arada.)
700 liradan 100 liraya inmiş. Son sürüm basketbol oyunu. İlginde varsa kaçırma. (Fifa 2023'de 200 liraya düşmüş bu arada.)
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 17 Mayıs 2023 #4 Uber Lodos dedi: 700 liradan 100 liraya inmiş. Son sürüm basketbol oyunu. İlginde varsa kaçırma. Genişletmek için tıkla... Klavyeyle oynanır değil mi? Quikied dedi: Bu fiyata alınır, kötü deniliyor ama klavyeyle oynanmaz bence ben kolla oynadığımda eğlendim gayet sadece offline oynayıp. Genişletmek için tıkla... Neden oynanmaz klavyeyle?
Uber Lodos dedi: 700 liradan 100 liraya inmiş. Son sürüm basketbol oyunu. İlginde varsa kaçırma. Genişletmek için tıkla... Klavyeyle oynanır değil mi? Quikied dedi: Bu fiyata alınır, kötü deniliyor ama klavyeyle oynanmaz bence ben kolla oynadığımda eğlendim gayet sadece offline oynayıp. Genişletmek için tıkla... Neden oynanmaz klavyeyle?
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #5 noclip dedi: Klavyeyle oynanır değil mi? Neden oynanmaz klavyeyle? Genişletmek için tıkla... Elbette oynanır. Ama bir kontrolcüye oranla daha az zevkli olur bence.
noclip dedi: Klavyeyle oynanır değil mi? Neden oynanmaz klavyeyle? Genişletmek için tıkla... Elbette oynanır. Ama bir kontrolcüye oranla daha az zevkli olur bence.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 17 Mayıs 2023 #6 Uber Lodos dedi: Elbette oynanır. Ama bir kontrolcüye oranla daha az zevkli olur bence. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223 Hocam şöyle bir şey almayı planlıyorum alayım mı sizce?
Uber Lodos dedi: Elbette oynanır. Ama bir kontrolcüye oranla daha az zevkli olur bence. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223 Hocam şöyle bir şey almayı planlıyorum alayım mı sizce?
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #7 noclip dedi: https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223 Hocam şöyle bir şey almayı planlıyorum alayım mı sizce? Genişletmek için tıkla... Maçın 20.dakikasında elinizde kalır. Hiç iç açıcı değil. Paranızı ziyan edersiniz. Adam akıllı en ucuz kontrolcü şu an Logitech F310 Oda 400-470 tl arası bir şey olması lazım. Sizin linkini attığınız dandik kontrolcüleri önermiyorum. Para kaybı. Yazık günah.
noclip dedi: https://www.hepsiburada.com/hadron-wonderboy-analog-bilgisayar-usb-oyun-kolu-w201-pm-HB00000IZ223 Hocam şöyle bir şey almayı planlıyorum alayım mı sizce? Genişletmek için tıkla... Maçın 20.dakikasında elinizde kalır. Hiç iç açıcı değil. Paranızı ziyan edersiniz. Adam akıllı en ucuz kontrolcü şu an Logitech F310 Oda 400-470 tl arası bir şey olması lazım. Sizin linkini attığınız dandik kontrolcüleri önermiyorum. Para kaybı. Yazık günah.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 17 Mayıs 2023 #8 Uber Lodos dedi: Maçın 20.dakikasında elinizde kalır. Hiç iç açıcı değil. Paranızı ziyan edersiniz. Adam akıllı en ucuz kontrolcü şu an Logitech F310 Oda 400-470 tl arası bir şey olması lazım. Sizin linkini attığınız dandik kontrolcüleri önermiyorum. Para kaybı. Yazık günah. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/anunnaki-kablosuz-pc-ve-ps4-uyumlu-oyun-kolu-joystick-gamepad-dualshock-yeni-nesil-v2-p-HBCV00003L1P6T Bu nasıldır peki? Uber Lodos dedi: Maçın 20.dakikasında elinizde kalır. Hiç iç açıcı değil. Paranızı ziyan edersiniz. Adam akıllı en ucuz kontrolcü şu an Logitech F310 Oda 400-470 tl arası bir şey olması lazım. Sizin linkini attığınız dandik kontrolcüleri önermiyorum. Para kaybı. Yazık günah. Genişletmek için tıkla... O bluetoothluymuş bende o yok. Amazon.com.tr Bundan düşünüyorum.
Uber Lodos dedi: Maçın 20.dakikasında elinizde kalır. Hiç iç açıcı değil. Paranızı ziyan edersiniz. Adam akıllı en ucuz kontrolcü şu an Logitech F310 Oda 400-470 tl arası bir şey olması lazım. Sizin linkini attığınız dandik kontrolcüleri önermiyorum. Para kaybı. Yazık günah. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/anunnaki-kablosuz-pc-ve-ps4-uyumlu-oyun-kolu-joystick-gamepad-dualshock-yeni-nesil-v2-p-HBCV00003L1P6T Bu nasıldır peki? Uber Lodos dedi: Maçın 20.dakikasında elinizde kalır. Hiç iç açıcı değil. Paranızı ziyan edersiniz. Adam akıllı en ucuz kontrolcü şu an Logitech F310 Oda 400-470 tl arası bir şey olması lazım. Sizin linkini attığınız dandik kontrolcüleri önermiyorum. Para kaybı. Yazık günah. Genişletmek için tıkla... O bluetoothluymuş bende o yok. Amazon.com.tr Bundan düşünüyorum.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 17 Mayıs 2023 #9 Evet bende size bu ürünü öneriyorum. Fiyatına göre orijinal adam akıllı kontrolcü bi bu var.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 17 Mayıs 2023 #10 Uber Lodos dedi: Evet bende size bu ürünü öneriyorum. Fiyatına göre orijinal adam akıllı kontrolcü bi bu var. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim hocam oyunu da aldım.
Uber Lodos dedi: Evet bende size bu ürünü öneriyorum. Fiyatına göre orijinal adam akıllı kontrolcü bi bu var. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim hocam oyunu da aldım.