NBA 2K23 Gamebillet'te 100 TL

NBA oyunlarını Live 2005 oyunundan beri klavye ile oynarım buna FIFA, PES oyunları dahil o yüzden ben şahsen alışkınım hatta gamepad'e göre daha iyiyim diyebilirim ama keşke gamepad ile daha iyi oynasaydım çünkü uzun süreli oynamalarda sorun oluyor. :D Klavye ile alışkınsan sorun olmaz senin için.
Bende aynı sizin gibiyim klavye ayarlariniz nedir nba de ?

NBA sevdalısı değilseniz 1 lira bile verilmez emin olun 10 dk da sıkar indirim güzel o yandan sıkıntı yok.

Bende aynı sizin gibiyim klavye ayarlariniz nedir nba de ?

Hangi Live oyunuydu hatırlamıyorum ama pas tuşu değiştirilmiyordu diye W olarak alıştığım için Pas W ama NBA'den çıkıp FIFA'ya girince garip bir şekilde hiç hata yapmadan pası S ile atıyorum :D Space: Blok, Q: Post Up, S: Perdeleme, A pek kullanmıyorum ama bounce pass, D: Şut, E: Sprit, Pro Stickler sağ sol yukarı aşağı olarak sıralamıyorum ama R,T,F,G olarak ayarlı, Tab: Roll&Pop

Fiyatı iyi bence ama bana kalırsa alınmaz. Myleague ve Mycareer online servislere bağlı ve 2 sene sonra serverları kapatıyorlar, oynayamıyorsunuz bu modları. 2k18'de yaşadım bu durumu. O kadar oyna, emek ver, sonra oynayama kariyerini. Anca yeni oyunu satmaya çalışsınlar, eskisini azcık değiştirip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı