EmirElÇapo Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #1 Merhaba. Yeni başladım oyuna. Nasıl Build yaparsam yapayım continue tuşu yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Çözüm T T TilkiMilki 24 Şubat 2024 EmirElÇapo dedi: Merhaba. Yeni başladım oyuna. Nasıl Build yaparsam yapayım continue tuşu yok. Eki Görüntüle 2124684 Genişletmek için tıkla... Tüm skill pointleri dağıtman gerekiyor başlamak için.
EmirElÇapo dedi: Merhaba. Yeni başladım oyuna. Nasıl Build yaparsam yapayım continue tuşu yok. Eki Görüntüle 2124684 Genişletmek için tıkla... Tüm skill pointleri dağıtman gerekiyor başlamak için.
T TilkiMilki Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 24 Şubat 2024 #2 EmirElÇapo dedi: Merhaba. Yeni başladım oyuna. Nasıl Build yaparsam yapayım continue tuşu yok. Eki Görüntüle 2124684 Genişletmek için tıkla... Tüm skill pointleri dağıtman gerekiyor başlamak için. Artı 0 Eksi Çözüm
EmirElÇapo dedi: Merhaba. Yeni başladım oyuna. Nasıl Build yaparsam yapayım continue tuşu yok. Eki Görüntüle 2124684 Genişletmek için tıkla... Tüm skill pointleri dağıtman gerekiyor başlamak için.
KS KS EmirElÇapo Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #3 TilkiMilki dedi: Tüm skill pointleri dağıtman gerekiyor başlamak için. Genişletmek için tıkla... Hocam size çok teşekkür ederim tam bir aptal gibi uykusuz kalmıştım bunu yapıcam diye Artı 0 Eksi
TilkiMilki dedi: Tüm skill pointleri dağıtman gerekiyor başlamak için. Genişletmek için tıkla... Hocam size çok teşekkür ederim tam bir aptal gibi uykusuz kalmıştım bunu yapıcam diye
T TilkiMilki Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 25 Şubat 2024 #4 EmirElÇapo dedi: Hocam size çok teşekkür ederim tam bir aptal gibi uykusuz kalmıştım bunu yapıcam diye Genişletmek için tıkla... Aynı dertten ben de muzdarip olmuştum Artı 0 Eksi
EmirElÇapo dedi: Hocam size çok teşekkür ederim tam bir aptal gibi uykusuz kalmıştım bunu yapıcam diye Genişletmek için tıkla... Aynı dertten ben de muzdarip olmuştum
enesmerrt Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #5 TilkiMilki dedi: Tüm skill pointleri dağıtman gerekiyor başlamak için. Genişletmek için tıkla... nasıl dağıtmak gerekiyor ben yapamadım Artı 0 Eksi
TilkiMilki dedi: Tüm skill pointleri dağıtman gerekiyor başlamak için. Genişletmek için tıkla... nasıl dağıtmak gerekiyor ben yapamadım