D demmua Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 İyi günler. NBA 2K24'te kol ayarlarımı yapıyorum. Boşta tuş kalmıyor ama yine de kaydetmiyor. Oyunu Steam'den aldım neden olabilir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
İyi günler. NBA 2K24'te kol ayarlarımı yapıyorum. Boşta tuş kalmıyor ama yine de kaydetmiyor. Oyunu Steam'den aldım neden olabilir sizce?
OttoSlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 1.098 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #2 demmua dedi: İyi günler. NBA 2K24'te kol ayarlarımı yapıyorum. Boşta tuş kalmıyor ama yine de kaydetmiyor. Oyunu Steam'den aldım neden olabilir sizce? Genişletmek için tıkla... Bu tarz sorunlar tüm spor oyunları için geçerli biraz da şans işi kimisi ayarlıyor ölene kadar sabit kalıyor bazıları da sürekli ayar yapmak zorunda kalıyor.
demmua dedi: İyi günler. NBA 2K24'te kol ayarlarımı yapıyorum. Boşta tuş kalmıyor ama yine de kaydetmiyor. Oyunu Steam'den aldım neden olabilir sizce? Genişletmek için tıkla... Bu tarz sorunlar tüm spor oyunları için geçerli biraz da şans işi kimisi ayarlıyor ölene kadar sabit kalıyor bazıları da sürekli ayar yapmak zorunda kalıyor.