E Emremehmet Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Yıllardır NBA 2K oynamıyordum. PC versiyonunda 2K25 satın aldım. Önceki yıllarda offline olarak sezon oynuyordum. NBA 2K25'te ücretli mi offline sezon? Giremedim bir türlü.
Yıllardır NBA 2K oynamıyordum. PC versiyonunda 2K25 satın aldım. Önceki yıllarda offline olarak sezon oynuyordum. NBA 2K25'te ücretli mi offline sezon? Giremedim bir türlü.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #2 Oyuna para verip aldıktan sonra oynamak için birdaha ücret ödeyecek olduğunu zannetmiyorum, çünkü bu düpedüz insan soymak olur. Senin yanlış yaptığın birşey olabilir dikkatli bak. Artı 0 Eksi
Oyuna para verip aldıktan sonra oynamak için birdaha ücret ödeyecek olduğunu zannetmiyorum, çünkü bu düpedüz insan soymak olur. Senin yanlış yaptığın birşey olabilir dikkatli bak.
KS KS E Emremehmet Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #3 Standart sürümü satın aldım. Ama sezona girdiğimde oyunu başlatcak menü yok, bana da çok garip geldi. Artı 0 Eksi
Standart sürümü satın aldım. Ama sezona girdiğimde oyunu başlatcak menü yok, bana da çok garip geldi.
T tigin2k Yoctopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Nba 2k25 Online ligimize davetlisiniz Artı 0 Eksi