NBA 2K26 hile kullanan oyuncu çok mu?

Tutkuu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Kaporta,Ticaret
Merhaba arkadaşlar, NBA 2K26 almayı düşünüyorum ama beni çok korkutan olay hile olması. Acaba hile çok mu? Sadece park oynuyorum.

Hocam PC için saldı adamlar artık umurlarında olmuyor. İlk gün 99 overall vücudu dövme kaplı elemanlar görmeniz mümkün. Yapabiliyorsanız konsolda oynayın.

Hocam PC için saldı adamlar artık umurlarında olmuyor. İlk gün 99 overall vücudu dövme kaplı elemanlar görmeniz mümkün. Yapabiliyorsanız konsolda oynayın.

Maalesef konsolum yok sadece bilgisayarım var.

1 Haftadır oynuyorum. Hileye denk gelmedim. Ayrıca bazı ''trainer''lar çıkmasına karşın etkisi de olmadı. Maalesef link veremiyorum. Arasan bulursun diyelim.

1 Haftadır oynuyorum. Hileye denk gelmedim. Ayrıca bazı ''trainer''lar çıkmasına karşın etkisi de olmadı. Maalesef link veremiyorum. Arasan bulursun diyelim.
aynen bende çıktığı günden beri oynuyom şuan 84 saatim var 1 kere bile hile gelmedi şuana kadar ama işte serverlar rezalet gece saati bomboş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…