forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #1 Dün NBA Live Mobile indirdim. Önceden de oynuyordum ama bu sene oyun ekranında çok bekliyor. Cihazla mı alakalı bu durum yoksa teknik hata mı? Cihaz: Huawei P Smart 2019.
Dün NBA Live Mobile indirdim. Önceden de oynuyordum ama bu sene oyun ekranında çok bekliyor. Cihazla mı alakalı bu durum yoksa teknik hata mı? Cihaz: Huawei P Smart 2019.
Hikmtdmr Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 155 16 Ocak 2023 #2 Oyunun zaten ıyı bır destek sistemi yok bende zamanında cok yasadım cıhazla oldugunu düşünmüyorum.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 Hikmtdmr dedi: Oyunun zaten ıyı bır destek sistemi yok bende zamanında cok yasadım cıhazla oldugunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun herkes de varmış. Artık hemen açılıyor. Sağolun yine de yazdığınız için.
Hikmtdmr dedi: Oyunun zaten ıyı bır destek sistemi yok bende zamanında cok yasadım cıhazla oldugunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun herkes de varmış. Artık hemen açılıyor. Sağolun yine de yazdığınız için.
Hikmtdmr Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 155 16 Ocak 2023 #4 forzamontial dedi: Hocam sorun herkes de varmış. Artık hemen açılıyor. Sağolun yine de yazdığınız için. Genişletmek için tıkla... Ne demek kardeşim benim
forzamontial dedi: Hocam sorun herkes de varmış. Artık hemen açılıyor. Sağolun yine de yazdığınız için. Genişletmek için tıkla... Ne demek kardeşim benim