H hugedead Decapat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 14 1 Ekim 2018 #1 Arkadaşlar elimde bir miktar para var ve kararsız kaldım. NBA 2K19 mu almalıyım yoksa tüm DLC'ler ile birlikte ESO mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2018
Arkadaşlar elimde bir miktar para var ve kararsız kaldım. NBA 2K19 mu almalıyım yoksa tüm DLC'ler ile birlikte ESO mu?
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 1 Ekim 2018 #11 BigBangZero dedi: Merhaba, cahilim biraz konuya uzak bir soru soracağım ESO nedir? Genişletmek için tıkla... Açılımı Elder Scrolls Online olan çok güzel bir oyun. Save 50% on The Elder Scrolls® Online on Steam
BigBangZero dedi: Merhaba, cahilim biraz konuya uzak bir soru soracağım ESO nedir? Genişletmek için tıkla... Açılımı Elder Scrolls Online olan çok güzel bir oyun. Save 50% on The Elder Scrolls® Online on Steam
berksahin Decapat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2018 #12 NBA Bir süre sonra sıkıcak ama ESO’da öyle bir derdin yok mikro ödeme olsa bile 2k gibi saç modelini göstermeden para ile satması yok o yüzden sana tavsiyem ESO’dur kesinlikle düşünme al geç oturursun başına kalkamazsın.
NBA Bir süre sonra sıkıcak ama ESO’da öyle bir derdin yok mikro ödeme olsa bile 2k gibi saç modelini göstermeden para ile satması yok o yüzden sana tavsiyem ESO’dur kesinlikle düşünme al geç oturursun başına kalkamazsın.
F falldownnn Hectopat Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 2 Ekim 2018 #13 NBA de kariyer modu hariç bayıyor beni. ESO da da bol bol zamanın olması lazım ki bir seviyeye gelesin. Benim zamanım çok diyorsan ESO al. Casual takılcaksan ESO uygun değil. Sonuçta MMORPG.
NBA de kariyer modu hariç bayıyor beni. ESO da da bol bol zamanın olması lazım ki bir seviyeye gelesin. Benim zamanım çok diyorsan ESO al. Casual takılcaksan ESO uygun değil. Sonuçta MMORPG.