P polatalemdarrs Zeptopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Oyunu Epic Games'tan indirdim ekran kartım GTX1650 işlemcim i5 10300H. Çözünürlük ne olursa olsun grafikler leş gibi ve oyunu GeForce Experience da görmüyor. Halbuki destekliyor ve başka Epic Games oyunlarını görüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
Oyunu Epic Games'tan indirdim ekran kartım GTX1650 işlemcim i5 10300H. Çözünürlük ne olursa olsun grafikler leş gibi ve oyunu GeForce Experience da görmüyor. Halbuki destekliyor ve başka Epic Games oyunlarını görüyor.
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 Hocam GeForce Experience de oyun taratın bulamazsa kendiniz seçin o sizin için doku kalitesini ayarlar Artı 0 Eksi
Hocam GeForce Experience de oyun taratın bulamazsa kendiniz seçin o sizin için doku kalitesini ayarlar
KS KS P polatalemdarrs Zeptopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Erdemtgl dedi: Hocam GeForce Experience de oyun taratın bulamazsa kendiniz seçin o sizin için doku kalitesini ayarlar Genişletmek için tıkla... Hocam valla şu dosyaya kadar ekledim hala bulamıyor oyunu Artı 0 Eksi
Erdemtgl dedi: Hocam GeForce Experience de oyun taratın bulamazsa kendiniz seçin o sizin için doku kalitesini ayarlar Genişletmek için tıkla... Hocam valla şu dosyaya kadar ekledim hala bulamıyor oyunu
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 polatalemdarrs dedi: Hocam vallahi şu dosyaya kadar ekledim hala bulamıyor oyunu Eki Görüntüle 1039185 Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman yapabilecek bir şeyim yok özür dilerim. Artı 0 Eksi
polatalemdarrs dedi: Hocam vallahi şu dosyaya kadar ekledim hala bulamıyor oyunu Eki Görüntüle 1039185 Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman yapabilecek bir şeyim yok özür dilerim.
KS KS P polatalemdarrs Zeptopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 Erdemtgl dedi: Hocam o zaman yapabilecek bir şeyim yok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... canın sağolsun kral Artı 0 Eksi
Erdemtgl dedi: Hocam o zaman yapabilecek bir şeyim yok özür dilerim. Genişletmek için tıkla... canın sağolsun kral