Çözüldü NBA2K21 oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

raygor1

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. NBA2K21'de Online ve normal oynamaya çalıştığımda %100 olup oyun kendi kendine kapanıyor. Hata raporunu aşağıya ekliyorum. Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Çözüm
Tam olarak beklediğim gibi. Pentium G4560, içinde AVX desteği bulunmayan bir CPU olduğu için Denuvo içeren oyunlarda sadece oyun sahibi belirli bir zaman sonra patch çıkartma isteği duyarsa oynayabilirsiniz. 2K, daha böyle bir çaba içine girmiş bulunmuyor. Benzer olup da sonradan düzeltilen oyunlar: Horizon Zero Dawn, Assassin's Creed serisinin son oyunları, Crew 2 ve daha muhtelif Ubisoft oyunları.
Tam olarak beklediğim gibi. Pentium G4560, içinde AVX desteği bulunmayan bir CPU olduğu için Denuvo içeren oyunlarda sadece oyun sahibi belirli bir zaman sonra patch çıkartma isteği duyarsa oynayabilirsiniz. 2K, daha böyle bir çaba içine girmiş bulunmuyor. Benzer olup da sonradan düzeltilen oyunlar: Horizon Zero Dawn, Assassin's Creed serisinin son oyunları, Crew 2 ve daha muhtelif Ubisoft oyunları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hadi ya, çok teşekkür ederim dostum. İyi ki para verip almamışım. Düzeltme şansımız yok yani oyun güncelleme getirmeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı