NBA'da 4 AMA All-Star oyuncusu var

316255

Hectopat
GSW sampiyonluga kosarken AMA 4 All-Star oyuncusu var diye aglayanlar vardi. Simdi Lakers 4 All-Star oyuncusu ile sampiyonlaga kosuyor ve o aglayanlari gormuyorum. Neden acaba?

GSW sampiyonluga kosarken AMA 4 All-Star oyuncusu var diye aglayanlar vardi. Simdi Lakers 4 All-Star oyuncusu ile sampiyonlaga kosuyor ve o aglayanlari gormuyorum. Neden acaba?
Çünkü çocukken bizim keyfimizdi Lakers. Onların kazanması beni hep mutlu etmiştir :) GSW şampiyon olurken öyle söylemde bulunanlardan değilim bu arada. Ben oyundan keyif almaya bakarım. 2 tarafı da büyüten anlaşmalar sonunda böyle şampiyonlukla sonuçlanıyor.

Çünkü çocukken bizim keyfimizdi Lakers. Onların kazanması beni hep mutlu etmiştir :) GSW şampiyon olurken öyle söylemde bulunanlardan değilim bu arada. Ben oyundan keyif almaya bakarım. 2 tarafı da büyüten anlaşmalar sonunda böyle şampiyonlukla sonuçlanıyor.
Sen bu konunun disindasin sana birsey soyleyemem. Cavs soyle Cavs boyle diye diye aglaya aglaya GSW soven tayfayi ariyorum ben. Simdi hic gormuyorum Cavs taraftarini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı