E elitbirgenc Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 Merhaba. Böyle bir siteden puff söylemiştim. Sitede hesaba giriş falan yok sadece katolog var. WhatsApp'tan falan yazıyorum görmüyor. Daha önce bu siteden puff alan var mı? Siparişimi nasıl iptal edebilirim?
Merhaba. Böyle bir siteden puff söylemiştim. Sitede hesaba giriş falan yok sadece katolog var. WhatsApp'tan falan yazıyorum görmüyor. Daha önce bu siteden puff alan var mı? Siparişimi nasıl iptal edebilirim?
warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #2 Sitenin en altında iletişim numarası var hocam aramayı denediniz mi?
E elitbirgenc Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 aradım hocam robot numara tuşlayın falan dedi sonra birden kapandı
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Mart 2023 #4 Site güvenilir.
E elitbirgenc Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #5 Anumusss dedi: Site güvenilir. Genişletmek için tıkla... nerden anladınız hocam whatsappta geri dönmüyor birde site bozuk gibi birşey siz daha önce sipariş verdiniz mi?
Anumusss dedi: Site güvenilir. Genişletmek için tıkla... nerden anladınız hocam whatsappta geri dönmüyor birde site bozuk gibi birşey siz daha önce sipariş verdiniz mi?
warrior2 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #6 Hocam hiç olmazsa kapıda kargo geldiğinde geri iade edersiniz.
E elitbirgenc Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #7 warrior2 dedi: Hocam hiç olmazsa kapıda kargo geldiğinde geri iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... haklısınız hocam bende öyle düşündüm ama kabul etmezse falan sitenin en altındaki iptal iade yazısını okudum birşey anlamadım
warrior2 dedi: Hocam hiç olmazsa kapıda kargo geldiğinde geri iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... haklısınız hocam bende öyle düşündüm ama kabul etmezse falan sitenin en altındaki iptal iade yazısını okudum birşey anlamadım