M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 AMD ekran kartım için NBMiner indirdim ve bildiğim kadarıyla AMD kartlarının mining için sürücüsü var. NBMiner klasörünün içindeki sürücüsü indirmeli miyim?
AMD ekran kartım için NBMiner indirdim ve bildiğim kadarıyla AMD kartlarının mining için sürücüsü var. NBMiner klasörünün içindeki sürücüsü indirmeli miyim?
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 Bildiğim kadarıyla normal olarak indirip direkt kazıma başlıyorsun.
M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #3 Sigmund Freud dedi: Bildiğim kadarıyla normal olarak indirip direkt kazıma başlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani kendim indirmeliyim değil mi?
Sigmund Freud dedi: Bildiğim kadarıyla normal olarak indirip direkt kazıma başlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani kendim indirmeliyim değil mi?
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #4 mehmetickalu dedi: Yani kendim indirmeliyim değil mi? Genişletmek için tıkla... Sürücü olayını bilmiyorum. Benim tanıdığım direkt NBminer'ı indirdi ve kazıma başladı. mine_Eth.bat ı direkt çalıştırdı.
mehmetickalu dedi: Yani kendim indirmeliyim değil mi? Genişletmek için tıkla... Sürücü olayını bilmiyorum. Benim tanıdığım direkt NBminer'ı indirdi ve kazıma başladı. mine_Eth.bat ı direkt çalıştırdı.