flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Anakartımın güncel BIOS sürümünü nasıl bulabilirim?
onarimdukkani Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 170 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 8 Kasım 2023 #2 Anakartın üzerinde tam model yazar ona bakma şansın var mı?
flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 onarimdukkani dedi: Anakartın üzerinde tam model yazar ona bakma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Kral fotoğrafta yazıyor zaten maalesef kasam kapalı göremiyorum açma şansım bulunmamakta fotoğrafta gözükmüyorsa kendim elle de yazabilirim onarimdukkani dedi: Anakartın üzerinde tam model yazar ona bakma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... 1 tanede farklı foto attım
onarimdukkani dedi: Anakartın üzerinde tam model yazar ona bakma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Kral fotoğrafta yazıyor zaten maalesef kasam kapalı göremiyorum açma şansım bulunmamakta fotoğrafta gözükmüyorsa kendim elle de yazabilirim onarimdukkani dedi: Anakartın üzerinde tam model yazar ona bakma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... 1 tanede farklı foto attım
onarimdukkani Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 170 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 8 Kasım 2023 #4 Fotoğrafı gördüm bu şekilde bir sonuç çıkmadı o yüzden sordum devamında bir kod varsa belki ondan da çıkar. NAF92R BIOS
Fotoğrafı gördüm bu şekilde bir sonuç çıkmadı o yüzden sordum devamında bir kod varsa belki ondan da çıkar. NAF92R BIOS
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Kasım 2023 #5 Bu cihazın modeli nedir? NCR'ın sitesinden modeline bakın, orada olma ihtimali var: NCR www5.ncr.com
4giree Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 8 Kasım 2023 #6 Satın aldığın yere sorsana teknik servisin numarasını falan verirler belki.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 8 Kasım 2023 #7 NCR RealPOS 82 ( 7606 ) olabilir anakartın. NCR www5.ncr.com Archived sürümlerde CPU-Z üzerindeki BIOS sürümüyle uyumlu olan bir sürüm var
NCR RealPOS 82 ( 7606 ) olabilir anakartın. NCR www5.ncr.com Archived sürümlerde CPU-Z üzerindeki BIOS sürümüyle uyumlu olan bir sürüm var
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Kasım 2023 #8 4giree dedi: Satın aldığın yere sorsana teknik servisin numarasını falan verirler belki. Genişletmek için tıkla... Cihazda 2400 işlemci var. Eminim yardımcı olurlar
4giree dedi: Satın aldığın yere sorsana teknik servisin numarasını falan verirler belki. Genişletmek için tıkla... Cihazda 2400 işlemci var. Eminim yardımcı olurlar
onarimdukkani Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 170 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 8 Kasım 2023 #9 Recep Baltaş dedi: Cihazda 2400 işlemci var. Eminim yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla... Tabi ki zaten hepsi bekliyor.
Recep Baltaş dedi: Cihazda 2400 işlemci var. Eminim yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla... Tabi ki zaten hepsi bekliyor.
flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #10 4giree dedi: Satın aldığın yere sorsana teknik servisin numarasını falan verirler belki. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcısı. Recep Baltaş dedi: Bu cihazın modeli nedir? Ncr'ın sitesinden modeline bakın, orada olma ihtimali var: NCR www5.ncr.com Genişletmek için tıkla... onarimdukkani dedi: Fotoğrafı gördüm bu şekilde bir sonuç çıkmadı o yüzden sordum devamında bir kod varsa belki ondan da çıkar. NAF92R BIOS Genişletmek için tıkla... 181951 dedi: Ncr realpos 82 ( 7606 ) olabilir anakartın. NCR www5.ncr.com Archived sürümlerde CPU-Z üzerindeki BIOS sürümüyle uyumlu olan bir sürüm var. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Cihazda 2400 işlemci var. Eminim yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla... NCR Pocono H61 Anakart + I5 2400 Işlemci + 4gb Ram + Fan +power Set Orjınal Kutusuz Yenilenmiş Fiyatı, Yorumları - Trendyol abiler sistemin aynısı bu (dolandırılmışım) buradaki modelin aynısı anakartım.
4giree dedi: Satın aldığın yere sorsana teknik servisin numarasını falan verirler belki. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcısı. Recep Baltaş dedi: Bu cihazın modeli nedir? Ncr'ın sitesinden modeline bakın, orada olma ihtimali var: NCR www5.ncr.com Genişletmek için tıkla... onarimdukkani dedi: Fotoğrafı gördüm bu şekilde bir sonuç çıkmadı o yüzden sordum devamında bir kod varsa belki ondan da çıkar. NAF92R BIOS Genişletmek için tıkla... 181951 dedi: Ncr realpos 82 ( 7606 ) olabilir anakartın. NCR www5.ncr.com Archived sürümlerde CPU-Z üzerindeki BIOS sürümüyle uyumlu olan bir sürüm var. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: Cihazda 2400 işlemci var. Eminim yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla... NCR Pocono H61 Anakart + I5 2400 Işlemci + 4gb Ram + Fan +power Set Orjınal Kutusuz Yenilenmiş Fiyatı, Yorumları - Trendyol abiler sistemin aynısı bu (dolandırılmışım) buradaki modelin aynısı anakartım.