whoislow Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #1 Bilgisayar her açıldığında bu hataları veriyor. Ne yapmalıyım? Sistem belirtilen dosyaları bulamıyor diyor.
Bilgisayar her açıldığında bu hataları veriyor. Ne yapmalıyım? Sistem belirtilen dosyaları bulamıyor diyor.
Cannoo Zeptopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 whoislow dedi: Bilgisayar her açıldığında bu hataları veriyor. Ne yapmalıyım? Sistem belirtilen dosyaları bulamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... benim açtığım soruya bakarmısın lütfen kardeşim senin gibi olay oldu banada Artı 0 Eksi
whoislow dedi: Bilgisayar her açıldığında bu hataları veriyor. Ne yapmalıyım? Sistem belirtilen dosyaları bulamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... benim açtığım soruya bakarmısın lütfen kardeşim senin gibi olay oldu banada
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2023 #3 Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS whoislow Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 Cannoo dedi: benim açtığım soruya bakarmısın lütfen kardeşim senin gibi olay oldu banada Genişletmek için tıkla... biz direkt format atmıştık dostum çünkü virüs dosyalara zarar vermişti. Artı 0 Eksi
Cannoo dedi: benim açtığım soruya bakarmısın lütfen kardeşim senin gibi olay oldu banada Genişletmek için tıkla... biz direkt format atmıştık dostum çünkü virüs dosyalara zarar vermişti.