VSR Hectopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 38 Çözümler 1 13 Eylül 2019 #1 Aynı sorun bende de mevcut. Konu güncel mi bilemiyorum fakat yardımcı olacağınızı umuyorum. Sonuçlar Ek'tedir. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2019
Aynı sorun bende de mevcut. Konu güncel mi bilemiyorum fakat yardımcı olacağınızı umuyorum. Sonuçlar Ek'tedir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Ekim 2019 #2 Ağ kartı sürücünüzü güncelleyin. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Donanım Kimliği'ni paylaşın.
Flanqus Megapat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #3 Bu lanet NDİS.sys yüzünden zamanında çok defa blue screen aldım, ta ki Ağ kartı sürücümü güncelleyene kadar. Tepki süresini kısaltır mı bilemem ama sürücünüzü güncel tutmanızda fayda var olası sorunların önüne geçmiş olursunuz.
Bu lanet NDİS.sys yüzünden zamanında çok defa blue screen aldım, ta ki Ağ kartı sürücümü güncelleyene kadar. Tepki süresini kısaltır mı bilemem ama sürücünüzü güncel tutmanızda fayda var olası sorunların önüne geçmiş olursunuz.