Ne için idâm istiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilimsel verileri gördünüz mü? Bu ülkede kişiye yanlış hüküm verildiğine dair literatürde bir sürü makale ve doktora tezi var. Ayrıca gelişmiş ülke dediğiniz Hindistan mı? Çin mi? Hangi AB ülkesinde var? Bana Rusya demeyin, bizim ülkede en azından savunma hakkın var. Rusya dünyanın hukuk skandalları merkezi. ABD zaten hukuki açıdan tartışmalı bir ülke. Bu sorunlar kalkınma ile çözülür. Kalkınma da eğitim ve finansal refah ile gerçekleşir. Cezalar arttırılmalı ancak idam bu ülkeyi bitirir.

Kalmıyorlar ama Türkiye de bu böyle değil ne yazık ki ülkede ki çoğu medya organı,Hakim,Avukat hükümete çalışıyor sizce böyle bir ortamda tarafsız hukukçular yetişebilir mi ? Yetişse bile yeterli sayıda olur mu ? Ve daha ne kadar yozlaşmadan meslek hayatını sürdürebilir ?

Hindistan hariç idamın olduğu bütün ülkelerin suç oranı Türkiye den düşük sizin sorunlu dediğiniz ABD de bile ister inanın ister inanmayın gerçek adalet bu toprakları terk edeli çok oldu yönetim de köklü bir değişim olmadığı sürece de bu böyle olacak insanların gözünü korkutmak lazım.

Uç noktalardaki suçlar için idamı destekleyebilirim ama bizim ülkemizde idam cezasının gelmesi korkunç olur. Herhangi biri terörist damgası yiyebiliyor ne yazık ki. Ama ABD, Japonya gibi ülkelerin idam cezasını bilinçli bir şekilde uygulayacağına eminim. Bilinçli derken gerçekten adaletli uygulanacağı anlamında. İdam cezası bulunan diğer ülkelerde yaşamak çok riskli gelir

%100 katılıyorum işte hükümeti eleştiren herkes vatan haini damgası yemezse bir sonra ki seviyeye geçeceğiz Allah ın izni ile.

Hukuk doğru olarak işleyen bir sistem iken şimdi kendilerinin parmağında oynayan bir sistem. İdam veya başka bir sistem gelse de en başta olan kişinin parmağında oynayacak yine.

Hukuk doğru olarak işleyen bir sistem iken şimdi kendilerinin parmağında oynayan bir sistem. İdam veya başka bir sistem gelse de en başta olan kişinin parmağında oynayacak yine.
Orası öyle ama en azından geçtiğimiz günlerde gördüğümüz iğrenç insanlardan kurtulma imkanı var. (az bir şans da olsa)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…