snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Ne iş yaparyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne kadar kazanıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallenizdeki meslek neydi?
Ne iş yaparyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne kadar kazanıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallenizdeki meslek neydi?
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 21 Aralık 2023 #2 Öğrencilik. 7 saat. 0TL. Lise 1. Bankacılık.
Oykush Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer İzmir 21 Aralık 2023 #3 snezzy dedi: Ne iş yaparyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne kadar kazanıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallenizdeki meslek neydi? Genişletmek için tıkla... Tasarım ve çizim üstüne freelance çalışıyorum. Günde ortalama 6 saat. İş başına ortalama 60 dolar (şimdilik) Grafik tasarım okuyorum bu sene mezun olacağım. Hayalim heykeltraş olmaktı ancak o zamanlar param olmadığı için istediğim üniversitelerde yetenek sınavlarına giremedim.
snezzy dedi: Ne iş yaparyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne kadar kazanıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallenizdeki meslek neydi? Genişletmek için tıkla... Tasarım ve çizim üstüne freelance çalışıyorum. Günde ortalama 6 saat. İş başına ortalama 60 dolar (şimdilik) Grafik tasarım okuyorum bu sene mezun olacağım. Hayalim heykeltraş olmaktı ancak o zamanlar param olmadığı için istediğim üniversitelerde yetenek sınavlarına giremedim.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.887 Çözümler 81 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2023 #5 snezzy dedi: Ne iş yapıyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallerinizdeki meslek neydi? Genişletmek için tıkla... Açık lise öğrencisiyim. 4 buçuk saat ders çalışıyorum. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.
snezzy dedi: Ne iş yapıyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallerinizdeki meslek neydi? Genişletmek için tıkla... Açık lise öğrencisiyim. 4 buçuk saat ders çalışıyorum. Bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 21 Aralık 2023 #6 4 yıllık kadrolu işsizim, 0 saat çalışıyorum, 0 TL kazanıyorum.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.490 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #7 snezzy dedi: Ne iş yaparyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne kadar kazanıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallenizdeki meslek neydi? Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim 10 saat ders 0TL Hala okuyorum Doktor.
snezzy dedi: Ne iş yaparyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne kadar kazanıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallenizdeki meslek neydi? Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim 10 saat ders 0TL Hala okuyorum Doktor.
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #8 Öğrenciyim sürünmece yani Meslek Lisesine gittiğim için saatler farkı 0 TL Lise 2 devam Bir hayalim bulunmuyor çünkü gerçekleşmesi zor olan ya da gerçek dışı hayaller kuracağıma bir hayalimin olmaması benim için daha iyidir.
Öğrenciyim sürünmece yani Meslek Lisesine gittiğim için saatler farkı 0 TL Lise 2 devam Bir hayalim bulunmuyor çünkü gerçekleşmesi zor olan ya da gerçek dışı hayaller kuracağıma bir hayalimin olmaması benim için daha iyidir.
tsaana9 Picopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 119 Çözümler 3 3 Ocak 2024 #9 snezzy dedi: Ne iş yaparyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne kadar kazanıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallenizdeki meslek neydi? Genişletmek için tıkla... Testere Alım Satım Bakım Bileme. 8 9 saat. 75.000-120.000 Lise Arkeolog
snezzy dedi: Ne iş yaparyorsunuz? Kaç saat çalışıyorsunuz? Ne kadar kazanıyorsunuz? Ne mezunusunuz? Hayallenizdeki meslek neydi? Genişletmek için tıkla... Testere Alım Satım Bakım Bileme. 8 9 saat. 75.000-120.000 Lise Arkeolog
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 965 Çözümler 5 3 Ocak 2024 #10 -Avukatlık -Mesai yok. (Bazen gece uykudan panik atakla kalkıp çalışırsın bazen gündüz ekseriyetle sabah) -Şimdilik aylık ortalamaya vurduğumda 20.000 (umarım artar) -Hukuk -Asker
-Avukatlık -Mesai yok. (Bazen gece uykudan panik atakla kalkıp çalışırsın bazen gündüz ekseriyetle sabah) -Şimdilik aylık ortalamaya vurduğumda 20.000 (umarım artar) -Hukuk -Asker