T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.360 9 Şubat 2024 #61 kenzai dedi: Evet başka iş tercih ederim tabii ki, alanım siber güvenlik ancak iş bulamıyorum bir türlü. Genişletmek için tıkla... Umarım yakın zamanda bulursunuz.
kenzai dedi: Evet başka iş tercih ederim tabii ki, alanım siber güvenlik ancak iş bulamıyorum bir türlü. Genişletmek için tıkla... Umarım yakın zamanda bulursunuz.
W Watklm20 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #62 Terrlian dedi: Avukatım.Maaş için kesin birşey diyemem Genişletmek için tıkla... Hukuk okumak istiyorum önerirmisin ve ortalama maaş beklentim sayısal bir biçimde ne olmalı cevaplarsan sevinirim
Terrlian dedi: Avukatım.Maaş için kesin birşey diyemem Genişletmek için tıkla... Hukuk okumak istiyorum önerirmisin ve ortalama maaş beklentim sayısal bir biçimde ne olmalı cevaplarsan sevinirim
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.621 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #63 Watklm20 dedi: Hukuk okumak istiyorum önerir misin ve ortalama maaş beklentim sayısal bir biçimde ne olmalı cevaplarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş görmezse ben cevaplayayım. Sakın.
Watklm20 dedi: Hukuk okumak istiyorum önerir misin ve ortalama maaş beklentim sayısal bir biçimde ne olmalı cevaplarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş görmezse ben cevaplayayım. Sakın.