Ne iş yapıyorsunuz?

Grafik tasarım mezunuyum fakat şu anda Çin'li bir firma için teknik destek hattında çalışıyorum. Bu ay işimden ayrılıp 3D modelleme için "ders" çalışmaya devam edeceğim.

İnsanların problemlerine yardımcı olmak ile ilgili her hangi bir konunun +sı olarak belki kendini iyi hissedebilirsin diyebilirim. Tabii ki sana sövmeye ve elinden bir şey gelmemesine rağmen sihirli bir değnek ile sorunlarını çözmeni beklemelerine kadar.

Şuan ofiste ürünleri listelerken buraya yazıyorum.

Olm yapma lan düşünüyordum zaten issiz kalır miyim diye KYK'den eve donim mi diye.

Ben üniversiteye gitmedim meslekte okudum belgelerimi aldım benim işsiz olma nedenim daha reşit olmamam fabrika tarzı yerler almıyor makinecılıkta pek para yok sen galiba çizim tarafındasın bende 2 3 sene AutoCAD SolidCAM ve elle çizim yaptım onun parası normal makineye göre daha fazla ama biraz becerikli olman lazım işsiz kalmazsın ama para konusunda pek mutlu olmazsın bu bölümde.

Alçı boya ustasıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…